Rekrytering Fastighetsbranschen

Slutförda rekryteringar:

Rekrytering Fastighetsbranschen

Via ett uppsökande rekryteringsarbete hittar rekryteringsföretaget Jobway kompetenta personer i fastighetsbranschen. Vi har rekryterar alltifrån fastighets- och tekniska förvaltare till tekniker och uthyrare. Även rekrytering av ledande positioner såsom rekrytering chefer och rekrytering projektledare genomförs löpande vilket breddar vårt kandidatnätverk inom fastighet i takt med att vi hjälper branschen att finna och attrahera rätt medarbetare.

Då vi bland annat tillsatt nedanstående tjänster har vi ett upparbetat nätverk av:

 • Drifttekniker
 • Fastighetstekniker
 • Fastighetsskötare
 • Fastighetsförvaltare
 • Teknisk förvaltare
 • Projektledare
 • Fastighetschef
 • Utvecklingschef
 • Förvaltningschef
 • Energistrateger
 • Specialister
 • Ingenjörer

Jobway är en specialiserad rekryteringsaktör inom fastighetsbranschen som löser rekryteringsuppdrag till små och stora företag över hela landet.

Vill du veta vilka företag vi hjälpt att rekrytera inom fastighet? Klicka här

Behov av rekrytering inom fastighet?

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!


  Vanliga frågor om oss som rekryteringsföretag inom fastighet

  Vi hjälper er med rekrytering inom fastighetsbraschen

  Behöver ni rekrytera inom fastighetsbranschen? I den dynamiska och ständigt växande fastighetsbranschen är rekrytering fastighet och högkvalificerade talanger avgörande för att säkerställa framgång och konkurrenskraft. Tack vare vår erfarenhet inom fastighet förstår vi de unika utmaningarna och möjligheterna som fastighetssektorn erbjuder. Vi är dedikerade till att hjälpa dig bygga ett framgångsrikt team av både specialister och tekniska genier.

  Varför anlita proffs vid rekrytering fastighetsbranschen?

  För att lyckas krävs erfarenhet & djupgående kunskap om branschens specifika behov och krav.

  Under våra verksamhetsårs har vi byggt upp just den erfarenheten och förstår vikten av att ha högpresterande och pålitliga kandidater. Allt för att säkerställa att våra kunder kan fortsätta driva verksamheten framåt i dagens konkurrensutsatta fastighetsmiljö. Vårt dedikerade rekryteringsteam har specialiserat sig på att identifiera och locka till sig toppkandidater inom fastighet och genomfört en rad olika tjänster inom branschen.

  Ytterligare en fördel varför man ska anlita proffs vid rekrytering fastighet är att självgående och erfarna kandidater söker sig aktivt till oss. Det innebär att vi hela tiden är i kontakt och har kvalificerade kandidater som är redo för nästa karriärutmaning. Vi kvalitetssäkrar alla kandidater, oberoende av om det handlar om kandidat med mångårig erfarenhet i ledande position, teknisk kunskap – eller juniora talanger. Allt genom noggrann research, headhunting och annonsering.

  Varför ska man anlita Jobway vid rekrytering inom fastighet?

  Jobway skiljer sig från andra när det kommer till rekrytering fastighet. Genom vår goda & djupa kännedom inom branschen kombinerat med en omfattande branscherfarenhet av tillsättning av olika roller, se våra tillsatta tjänster inom fastighet. Vårt mål är att underlätta hela processen för dig, från att definiera dina behov till att slutligen välkomna den perfekta kandidater till ditt team. Så om du letar efter pålitliga och skickliga tekniker eller kreativa ingenjör för att stärka din verksamhet kan vi på Jobway hjälpa er.

  När hör rekryterare av sig under processen?

  ”När ringer rekryteraren och presenterar första kandidaten” är självklart en vanlig fråga som bevisar att man ser fram emot en lyckad process. Tidsramen av en rekrytering inom fastighet varierar beroende på kundens specifika behov och marknadens dynamik. Vi strävar alltid efter att vara så effektiva som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten. Vi har alltid en intern målbild att presentera första kandidaten inom två veckor och löpande kontakt över vilket resultat kartläggningen ger oss.

  Hur ofta genomför Jobway rekrytering Fastighet?

  Rekrytering sker löpande av självgående och erfarna kandidater inom fastighetsbranschen – vilket har givit det breda nätverken och från tidigare uppdrag.  Varje uppdrag är unikt där vi anpassar modellen för att möta våra kunders önskemål och behov, utan att tumma på kvalitén. Några av rekryteringarna vi genomför som rekryteringsföretag fastighetsbranschen ser ni nedan:

  • Rekrytering drifttekniker
  • Rekrytering förvaltare
  • Rekrytering fastighetsskötsel
  • Rekrytering projektledare

  Vad bör man tänka på för att rekrytera rätt kandidat?

  Rekrytering inom fastighetsbranschen kan vara svårt, eftersom det råder kompetensbrist på många områden. Samtidigt sitter många erfarna kandidater på bra jobb med goda anställningsvillkor. Om rätt erbjudande dyker upp från annat håll kan dock många kandidiater vara beredda att röra på sig. Därför är det viktigt med rätt headhunting, search och annonsering. Allt för att lyfta fram just ert företags fördelar gentemot befintlig arbetsplats och marknaden i stort för att sticka ut mot era konkurrenter.

  Självklart är lönen ofta avgörande, men det finns även andra faktorer som kan spela in. Exempelvis högre befattningar med större inflytande över verksamheten, tydlig utvecklingsplan, varierande arbetsuppgifter, större företag med etablerade kunder, arbeten i storstadsmiljö eller närmare hemorten, med mera. Genom att anlita ett rekryteringsföretag med erfarenhet och kompetens behöver ni inte själva sondera terrängen efter ny talang eller förmåga. Det är en av många anledningar till att allt fler företag väljer att ta in extern kompetens vid rekrytering fastighet. Samtidigt som ni kan fokusera på att utveckla och förädla den befintliga verksamheten.

  Vad har ni några bra tips inför intervju?

  Intervjuer kommer att ske löpande under er process, oavsett om ni väljer att hantera allting själva eller anlitar Jobway. För att förberedda våra kunder har Jobway ett par tips man kan tänka på inför intervjun med kandidater. Se punkterna nedan:

  • Förmedla en tydlig och genomtänkt rollbeskrivning
  • Lägg fokus på kandidaten
  • Våga sälja in företaget
  • Undvik ja/nej frågor
  • Berätta verkligheten

  Vill ni läsa mer utförligt om dessa punkter och vad specifikt ni ska tänka på, klicka här.

  Vad har ni för goda tips när man ska påbörja en rekrytering inom fastighetsbranschen?

  Hur rekryterar man personal egentligen? Den frågan är vanligare än vad man tror då man som ett mindre bolag kanske inte rekryterar kontinuerligt. Att rekrytera rätt person på rätt plats är inte det enklaste, men absolut möjligt. Visionen av att en rekryteringsprocess ska bli enkel och smidig har många, tyvärr blir inte alltid fallet så. För en lyckad rekrytering tror vi att du som beslutsfattare ska tänka på att:

  • Vara förberedd
  • Anpassningsbar
  • Förstå vikten av att avsätta tid
  • Ha ett gott tålamod under hela processen (annars kan det bli kostsamt att behöva starta om processen igen..)

  Vill du läsa mer om Jobways 5 konkreta tips, klicka här.

  Vad våra kunder säger:

  Vår goda branschförståelse inom fastighet gör oss till en trygg och pålitlig rekryteringspartner.

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat rekryteringsföretag sedan 2007

  Kandidater

  Kandidater

  Stort och aktuellt nätverk av kompetenta kandidater

  Garantier

  Garantier

  Generösa & trygga kundgarantier

  Värdebaserat

  Värdebaserat

  Ersättning sker när Jobway levererat värde

  Behöver du hjälp med rekrytering?

  Få offert