Rekrytering

Bygg & Teknik

Behov av att rekrytera hantverkare eller tjänstemän inom bygg & teknik?

Vård & Omsorg

Behov av att rekrytera sjuksköterska eller läkare inom vårdsektorn?

IT

Behov av att rekrytera utvecklare, support eller stödfunktion inom IT?

Övrigt

Behov av att rekrytera inom ekonomi, försäljning eller annan bransch?

Vad våra kunder säger:

Jobway hjälper er att rekrytera personal

Ta hjälp av oss på Jobway för professionell rekrytering inom många olika branscher. Våra erfarna rekryterare hittar snabbt rätt talang för er verksamhet – oavsett yrkesområde och position. Alla våra utbildade rekryteringskonsulter har den branscherfarenhet som krävs för att ni framgångsrikt ska kunna anställa ny personal. Vår rekryteringsprocess präglas av en observant och grundlig research, med öga för detaljer. Allt för att förmedla rätt kompetens till era lediga tjänster.

Varför välja Jobway när det är dags att anställa personal?

Med vår rekrytering är ni alltid ett steg närmare att anställa ny personal med specialiserad kompetens – framför konkurrenterna. Vi tar hand om hela processen kring rekryteringen, från annonsering till referenstagning. Våra rekryterare är experter på den inledande delen av rekryteringen, som ofta är mycket omfattande och tidsödande. Mängder av kandidater kan vara intresserade av tjänsten, men bara ett fåtal presenteras av oss efter noggrann headhunting, bakgrundskontroll och allt däremellan.

Ni får ta del av ett mycket brett nätverk, som har byggts upp under många år i rekryteringsbranschen. Det innebär även att många kvalificerade yrkespersoner aktivt söker sig till oss. Vi håller samma höga kvalitet vid alla rekryteringar – från chefsbefattningar till yrkesarbetare. När vi har kvalitetssäkrat de främsta kandidaterna behöver ni bara genomföra slutgiltiga intervjuer, så att ni kan ta rätt beslut i alla lägen.

Vilka är fördelarna med att anlita experter på rekrytering?

Vilka är fördelarna med att anlita experter på rekrytering?

Genom att anlita ett specialiserat rekryteringsföretag kan ni helt ägna er åt kärnverksamheten. Att ta hjälp i det inledande skedet av rekryteringen medför besparingar i både tid och resurser. Ni behöver heller inte ha kostsam rekryteringskompetens inom er organisation. 

Med vår expertis inom rekrytering får vi ett perspektiv utifrån, som är guld värt när ni står inför att anställa personal. I takt med att arbetsmarknaden förändras kommer behov av nya roller och tjänster. Därför håller vi oss ständigt uppdaterade inom respektive bransch, för att kunna rekrytera marknadens bästa kandidater oavsett arbetsområde. Tack vare vår långa erfarenhet vet vi vad som krävs här och nu – och är även med att formulera optimala kravprofiler för era framtida behov.

Vad är viktigt att tänka på när man ska rekrytera ny personal?

För att hitta ny kvalificerad personal måste många olika faktorer tas i beaktning. Allt från ert företags specifika förutsättningar till bransch, position och geografi spelar in. Vi hjälper små som stora företag med rekryteringen, där vissa branscher kräver mer search och headhunting, medan andra till stor del attraherar rätt kandidater via annonsering. 

Gemensamt för alla rekryteringar är vikten av utgå från en strukturerad process, så att ingen potentiell talang går förlorad på vägen. Centralt är att formulera rätt kravprofil, som går i linje med er företagskultur, målsättning och affärsverksamhet. Självklart är det viktigt att samla in så mycket information som det bara går om kandidaterna, utan att rekryteringsprocessen blir alltför omfattande och ineffektiv. Därför väljer många företag att outsourca sin rekrytering, eftersom processen måste få ta tid. Det ställer höga krav på rekryteraren, vars kompetens är en investering på både kort och lång sikt. Att rekrytera personal är helt enkelt en bransch i sig, där många faktorer spelar in för att matcha rätt person mot rätt företag.

Letar du efter att…

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert