Rekrytering inom vård & omsorg

Slutförda rekryteringar:

Specialister på rekrytering av vårdpersonal

Jobway hjälper arbetsgivare inom vård- och omsorgsbranschen att finna och attrahera kvalitetssäkrade kandidater för att sedan presentera dem för kund. Jobway levererar kandidater för intervju medan du som arbetsgivare behåller kontrollen över processen i form av fysiska intervjuer och kontraktsskrivning.

Vi rekryterar främst bristyrken inom vård & omsorg. Hos oss finns en stor erfarenhet och kompetens av rekrytering inom dessa områden, något som skapar en trygghet hos våra kunder. Jobways rekryteringskonsulter har sedan starten 2007 byggt ett stort nätverk av kompetenta kandidater, ett nätverk som fylls på med ny search vid varje nystartat uppdrag, allt för att hitta rätt person till rätt plats.

Inom vilket segment ska ni rekrytera? Klicka på önskat område för att veta mer:

Jobway är en specialiserad rekryteringsaktör inom vårdsektorn som löser rekryteringsuppdrag till små och stora arbetsgivare över hela landet.

Vill du veta vilka arbetsgivare vi hjälpt att rekrytera vårdpersonal? Klicka här!

Vi hjälper er med rekrytering inom vård och omsorg

Vi hjälper er med rekrytering av vårdpersonal

Ska ni rekrytera vårdpersonal? Med vår expertis och erfarenhet hjälper Jobway till att effektivisera er rekryteringsprocess genom att ansvara för den inledande och mest krävande delen av rekryteringsprocessen, att finna och attrahera kvalitetssäkrade kandidater till organisationer och kliniker.

Rekrytering inom vård kräver en strukturerad rekryteringsprocess för att säkerhetsställa hög kvalitet. Därför behåller man som kund kontrollen över fysiska intervjuer, beslutsfattande och avtalsskrivning.

Anlita rekryteringsföretag vid rekrytering inom vård och omsorg, varför ska man göra det?

Rekrytering inom vård och omsorg kan vara en utmanande process eftersom det är en sektor med hög efterfrågan på personal där kvalificerad personal är avgörande för att möta högt uppsatta krav och riktlinjer.

Vi på Jobway som specialiserar sig på rekrytering inom vård har en djupgående förståelse för vårdsektorn och dess specifika utmaningar, såsom brist på kompetent personal och hög personalomsättning. Vi kan arbeta snabbt och proaktivt för att hjälpa till med brådskande behov där tiden kan vara avgörande för att ni som kund ska kunna fortsätta tillhandahålla kvalitativ vård.

Särskilt inom vårdsektorn där det kan finnas ett brådskande behov av att fylla vakanta tjänster kan Jobway spara er tid genom att outsourca den initiala urvalsprocessen till oss och ta hand om allt det administrativa arbetet. På så sätt kan omfattande databaser gås igenom för att hjälpa att hitta rätt kandidater för en specifik roll i er vårdrekrytering.

Vad ska man tänka på vid rekrytering inom vård?

Vad kostar en rekrytering är en vanlig förekommande fråga. Rekrytering inom vård kan vara en kostnadskrävande process, som kan främjas på lång sikt om man anlitar ett rekryteringsföretag. Ett rekryteringsföretag som tidigare har gjort vårdrekrytering kan hjälpa till att minska kostnaderna för nedlagda timmar, annonsering och marknadsföring, samtidigt som det kan bidra till att minska risken för att en felrekrytering görs som kan leda till högre personalomsättning.

Ett tips är att låta ett rekryteringsföretag ansvara för de mest kostnadskrävande delarna i processen och ni som organisation och klinik fokuserar på den primära verksamheten för att bibehålla hög kvalité inom vården.

Vilka tjänster inom vård kan ni hjälpa oss att rekrytera?

Letar ni efter en specialistläkare eller kirurg? Eller en erfaren sjuksköterska med erfarenhet från vårdcentral? Oavsett vad ni har för erfarenhetskrav hjälper vi till med er vårdrekrytering.

Vårdpersonal värdesätter olika saker beroende på deras individuella preferenser. De uppskattar att känna att de gör en verklig skillnad i patienternas liv och att deras arbete är meningsfullt. Vårdsektorn är en bransch med högpersonalomsättning, vilket sätter krav på organisationer och kliniker har en tydlig rekryteringstrategi och förmånsplan. Med vår hjälp kan vi attrahera kompetenser och på så sätt främja konkurrensen på marknaden till positiv fördel för att fylla brådskande rekryteringsbehov snabbt och effektivt.

Det är viktigt att välja rätt typ av tjänst utifrån behoven och kraven i verksamheten. Vi på Jobway kan hjälpa till att identifiera rätt typ av kandidat att anställa och säkerhetsställa att de har rätt kvalifikationer och erfarenhet för att utföra jobbet på ett framgångsrikt sätt.

Vill du höra mer om vad för roller vi rekryterar inom vård?

This is a text block. Click the edit button to change this text.

Behov av rekrytering inom vård & omsorg?

Kontakta oss redan idag så hjälper vi!


  Vad våra kunder säger:

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat rekryteringsföretag sedan 2007

  Kandidater

  Kandidater

  Stort och aktuellt nätverk av kompetenta kandidater

  Garantier

  Garantier

  Generösa & trygga kundgarantier

  Värdebaserat

  Värdebaserat

  Ersättning sker när Jobway levererat värde

  Behöver du hjälp med rekrytering?

  Få offert