Rekrytering av läkare

Slutförda rekryteringar:

Rekrytering av läkare

Genom search och headhunting finner och attraherar Jobway kvalitetssäkrade läkare för att sedan leverera dem till kund. Jobway har ett upparbetat nätverk och fokuserar på den inledande delen av rekryteringsprocessen medan du som kund behåller kontrollen över processen i form av fysiska intervjuer och beslutsfattande.

Vi rekryterar läkare till såväl privat som offentlig sektor. Hos oss finns en stor erfarenhet och kompetens inom rekrytering, något som skapar trygghet hos våra kunder. Jobways rekryteringskonsulter har sedan starten 2007 byggt upp ett stort nätverk av kvalitativa kandidater, ett nätverk som fylls på vid varje nystartat uppdrag, allt för att hitta rätt person till rätt plats.

Jobway är en specialiserad rekryteringsaktör inom vårdsektorn som löser rekryteringsuppdrag till små och stora företag över hela landet.

Vill du veta vilka arbetsgivare vi hjälpt att rekrytera läkare? Klicka här!

Vi hjälper er med läkarrekrytering

Vi hjälper er rekrytera läkare

Ska er klinik eller organisation rekrytera läkare? Vi på Jobway kan hjälpa er. Vi är experter på rekrytering inom sjukvårdsbranschen och har sedan 2007 försett branschen med läkarrekrytering till nya uppdrag och förtroenden.

Oavsett vart i Sverige ni ska rekrytera läkare står Jobway redo. Tack vare tidigare uppdrag och erfarenheter har vi byggt upp en god förståelse och expertis inom området, vilket gör oss till en specialiserad rekryteringsaktör just för er.

Varför använda rekryteringsföretag vid rekrytering av läkare?

Rekryteringsföretag som specialiserar sig på läkarrekrytering har en bred erfarenhet och expertis inom området. Att rekrytera läkare kan ta mycket tid och resurser från din organisation eller klinik, därför kan det vara ekonomiskt fördelaktigt att rekrytera läkare via ett rekryteringsföretag. På så sätt kan ni fokusera på er primära verksamhet och överlåta ansvaret att presentera relevanta läkare med intresse till intervju.

Rekryteringsföretaget kan hantera rekryteringsprocessen på ett konfidentiellt sätt, vilket kan vara viktigt om ni söker efter en läkare till en nyckelposition eller om ni vill undvika att konkurrenter eller andra kan ta del av er organisationsplan. På så sätt kan ni öka chanserna att rekrytera rätt läkare som matchar era specifika behov och krav. Läkarrekrytering är en omfattande och tidskrävande process vilket kräver expertis, erfarenhet och nätverk för att lyckas, något som vi på Jobway kan hjälpa er med.

Vad bör man reflektera över vid rekrytering av läkare?

Rekrytering av läkare anses vara en kompetensbristrekrytering. Det är viktigt att reflektera vilka kompetenser och erfarenheter som krävs för den aktuell positionen, vilka är nödvändiga och vilka anses som meriterande. Läkare som har erfarenhet av de behandlingar och sjukdomar som är vanliga inom din organisation eller klinik är med största sannolikhet eftertraktande med goda förmåner.

Genom att rekrytera läkare via ett rekryteringsföretag blir just headhunting viktigt för att på bästa sätt framhäva fördelarna med er organisation eller klinik, eftersom många läkare inte aktivt söker nytt arbete. Eftersom kommunikation är så viktigt inom medicinsk praxis är det viktigt att hitta en läkare som kan kommunicera effektivt med patienter, vårdpersonal och andra intressenter från olika bakgrunder och kulturer.

 

 

Behov att rekrytera läkare?

Kontakta oss redan idag så hjälper vi!


  Vad våra kunder säger:

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat rekryteringsföretag sedan 2007

  Kandidater

  Kandidater

  Stort och aktuellt nätverk av kompetenta kandidater

  Garantier

  Garantier

  Generösa & trygga kundgarantier

  Värdebaserat

  Värdebaserat

  Ersättning sker när Jobway levererat värde

  Behöver du hjälp med rekrytering?

  Få offert