Rekrytering inom el

Slutförda rekryteringar:

Rekrytering inom elbranschen

Genom nätverk, search och headhunting hittar Jobway kompetenta elektriker till er arbetsplats. Oavsett om det är till er service-, entreprenad- eller industriavdelning har vi erfarenheten och nätverket för att presentera behöriga elektriker. Du som arbetsgivare behåller ansvaret över intervju, beslutsfattande och avtalsskrivning med elektrikern.

Söker ni en fullbetald elektriker med ECY-behörighet? Ska personen ha flera års erfarenhet eller kunna arbeta som ledande? Är ni på jakt efter en projektledare med gedigen erfarenhet från elbranschen? Ni skapar kravprofilen och vi presenterar kandidater. Då vi bland annat tillsatt nedanstående tjänster har vi ett upparbetat nätverk av elektriker.

 • Serviceelektriker
 • Installationselektriker
 • Entreprenadelektriker
 • Underhållselektriker
 • Industrielektriker
 • Automationselektriker
 • Vägbelysningselektriker
 • Tornkranselektriker
 • Styrelektriker
 • Elmontör
 • Solcellsmontör
 • Elinstallatör
 • Ledande montör
 • Projektledare
 • El-konstruktör
 • El-projektör
 • El-ingenjör

Jobway är en specialiserad rekryteringsaktör inom elbranschen som löpande löser rekryteringsuppdrag till små som stora företag över hela landet.

Vill du veta vilka företag vi hjälpt att rekrytera inom el? Klicka här!

Vi hjälper er att rekrytera elektriker

Vi hjälper er att rekrytera elektriker

Behöver ert företag rekrytera nya elektriker? Vi på Jobway är ett rekryteringsföretag för elektriker i alla lägen. Våra rekryteringskonsulter är experter på rekrytering av elektriker, med över 15 års erfarenhet i branschen. Oavsett om ni ska rekrytera elektriker för fast anställning eller kortare uppdrag, är vi rätt rekryteringspartner för uppdraget. Alltid med branschspecifik kompetens, för att hitta de bästa kandidaterna på marknaden framför era konkurrenter.

Vi hjälper er matcha lediga jobb mot elektriker 

Genom att anlita oss för rekrytering av elektriker tar ni del av vårt breda nätverk, som hela tiden fylls på med nya kvalificerade kandidater. På så vis kan vi hjälpa er att bemanna lediga jobb med elektriker på löpande basis. Det gäller kompetens för allt från chefspositioner till elektriker ute på fältet. Exempelvis serviceelektriker, elmontörer, entreprenadelektriker, installatörer, automationselektriker och industrielektriker. 

Vi anpassar varje enskild rekrytering efter er kravprofil och kan även hjälpa till att vässa den ytterligare. Redan i dag förser vi små som stora företag över hela landet med kompetenta elektriker. Med oss som rekryteringspartner för elektriker står ni alltid rustade inför plötsligt växande behov av personal. Det kan handla om att rekrytera elektriker för stora uppdrag på våren – eller om nyanställningar inför framtiden. Samma höga standard gäller vid varje enskild rekrytering, oavsett position och anställningsform. 

Varför anlita proffs på rekrytering av elektriker?

Att rekrytera elektriker är en utmaning, som med fördel lämnas över till ett specialiserat rekryteringsföretag. På Jobway tar vi hand om hela rekryteringsprocessen, från headhunting och annonsering till bakgrundskontroll och referenstagning. Vi är specialister på den inledande delen av rekryteringen, som ofta är mycket omfattande och tidskrävande. Ni slipper ha kostsam rekryteringskompetens inom er organisation och behöver bara genomföra slutgiltiga intervjuer. Allt för att ni ska kunna ta rätt beslut så smidigt och effektivt som möjligt. Sammantaget sparar ni in både tid och pengar, och kan helt ägna er åt kärnverksamheten.

Dessutom söker sig elektriker inom olika branschområden aktivt till oss. Det innebär att vi hela tiden har kvalificerade kandidater som är redo för nästa karriärutmaning. Vi kvalitetssäkrar alla elektriker, oberoende av om det handlar om personal med mångårig erfarenhet i ledande position – eller juniora talanger. Allt genom noggrann research, headhunting och annonsering. 

Vilka fördelar finns med bemanningsföretag för elektriker?

En fördel med att anlita ett bemanningsföretag för elektriker är att ni inte behöver anställa personal permanent. Att behoven förändras över tid är naturligtvis väldigt vanligt, där enskilda uppdrag kan ställa höga krav på kompetensförsörjningen på mycket kort sikt. 

Genom att etablera ett samarbete med en rekryteringsaktör eller ett bemanningsföretag inom el kan ni ta in personal löpande och behöver aldrig bekymra er om plötslig kompetensbrist. Till exempel inför stora och tidsbegränsade uppdrag. Ett professionellt bemanningsföretag ser också till att personalen ni hyr in matchar er kravprofil gällande allt från utbildning och kompetens till personlighet och företagskultur.

Vad bör man tänka på för att rekrytera rätt elektriker 

Rekrytering av elektriker kan vara svårt, eftersom det råder kompetensbrist på många områden. Samtidigt sitter många erfarna elektriker på bra jobb med goda anställningsvillkor. Om rätt erbjudande ges från annat håll kan dock många elektriker vara beredda att röra på sig. Därför är det viktigt med rätt headhunting, search och annonsering. Allt för att lyfta fram just ert företags fördelar gentemot befintlig arbetsplats och marknaden i stort. 

Självklart är lönen ofta avgörande, men det finns även andra faktorer som kan spela in. Exempelvis högre befattningar med större inflytande över verksamheten, nya stimulerande uppdrag, större företag med etablerade kunder, arbeten i storstadsmiljö eller närmare hemorten, med mera. Genom att anlita ett rekryteringsföretag inom elbranschen behöver ni inte själva sondera terrängen efter ny talang. Det är en av många anledningar till att allt fler företag väljer att ta in extern kompetens för att rekrytera elektriker.

Ute efter lediga jobb? Se våra lediga jobb för elektriker.

Behov av rekrytering inom el?

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!






  Vad våra kunder säger:

  Vår goda branschförståelse gör oss till en trygg och pålitlig partner till våra kunder liksom kandidater.

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat rekryteringsföretag sedan 2007

  Kandidater

  Kandidater

  Stort och aktuellt nätverk av kompetenta kandidater

  Garantier

  Garantier

  Generösa & trygga kundgarantier

  Värdebaserat

  Värdebaserat

  Ersättning sker när Jobway levererat värde

  Behöver du hjälp med rekrytering?

  Få offert