Om oss

Jobway Rekrytering

Jobway är ett renodlat rekryteringsföretag som fokuserar på den inledande delen av rekryteringsprocessen. Genom search & headhunting finner och attraherar vi kvalitetssäkrade kandidater för att sedan leverera dem till kund. Som kund hos Jobway behåller man hela tiden kontrollen över processen i form av fysiska intervjuer och beslutsfattande.

Sedan starten 2007 har vårt mål alltid varit detsamma, att skapa personliga och långsiktiga relationer. Vi vill bli det självklara valet när det kommer till en rekryteringspartner och skräddarsyr därför vår tjänst för varje kund.

För ett lyckat och långsiktigt samarbete krävs det att våra medarbetare hela tiden är uppdaterade inom våra kunders branscher. Våra medarbetare är därför nischade inom en specifik bransch.

Idag rekryterar vi inom följande affärsområden:

Bygg & Teknik

Behov av att rekrytera hantverkare eller tjänstemän inom bygg & teknik?

Vård & Omsorg

Behov av att rekrytera sjuksköterska eller läkare inom vårdsektorn?

IT

Behov av att rekrytera utvecklare, support eller stödfunktion inom IT?

Övrigt

Behov av att rekrytera inom ekonomi, försäljning eller annan bransch?

Detta gör oss till en bred och specialiserad rekryteringspartner.

Vi är under konstant utveckling och utmanar hela tiden branschen genom att hitta nya kreativa arbetssätt, allt för att våra kunder skall få den leverans som de efterfrågar. Söker du efter ett rekryteringsföretag som värdesätter trygga och lojala relationer så är det oss du vill kontakta.

Vi hjälper er att hitta rätt person på rätt plats.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert