Rekrytering inom pedagogik

Rekrytering inom pedagogik

Jobway är det renodlade rekryteringsföretaget som framgångsrikt  hjälper företag & offentliga sektor med rekrytering inom pedagogik och utbildning. Vi är specialister när det kommer till den inledande delen av rekryteringen – att finna, attrahera och matcha kvalitativa kandidater enligt kravprofil till er som uppdragsgivare. Vårt motto har alltid varit detsamma, att skapa personliga och långsiktiga relationer, något som skapar trygghet hos våra kunder, nya som återkommande.

Oavsett om ni ska rekrytera specialistpedagoger, skolpersonal, assistenter eller utbildare står Jobway tillgängliga för att hitta en skalbar och genomförbar rekryteringsprocess tillsammans med er.

Vi använder moderna rekryteringsmetoder och kombinerar traditionella kanaler med innovativa digitala strategier för att maximera er synlighet för att nå rätt kandidater till er rekrytering inom pedagogik. Sedan 2007 har Jobway byggt upp ett stort nätverk av kvalitativa kandidater, ett nätverk som fylls på med ny search vid varje nystartat uppdrag, allt för att hitta rätt person till rätt plats.

Inom vilket segment ska ni rekrytera? Klicka på önskat område för att veta mer:

Jobway är en specialiserad rekryteringsaktör inom pedagogik som löser rekryteringsuppdrag till små och stora företag över hela landet.

Behov av rekrytering inom pedagogik?

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!


  Vad våra kunder säger:

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat rekryteringsföretag sedan 2007

  Kandidater

  Kandidater

  Stort och aktuellt nätverk av kompetenta kandidater

  Garantier

  Garantier

  Generösa & trygga kundgarantier

  Värdebaserat

  Värdebaserat

  Ersättning sker när Jobway levererat värde

  Behöver du hjälp med rekrytering?

  Få offert