Executive Search

Slutförda rekryteringar:

Executive Search

Har ni i planeringen att genomföra en rekrytering av ny chef? Har ni behov av headhunting och investera i framtidens ledare? Headhunting är ett effektivt tillvägagångssätt för att finna & attrahera rätt ledningsposition till er verksamhet. Executive Search är nyckeln till att attrahera och placera högpresterande chefer som kommer att forma och driva framgång för er verksamhet.

Jobway fokuserar på den inledande delen av rekryteringsprocessen medan du som kund behåller kontrollen över processen i form av fysiska intervjuer och beslutsfattande.

Vi specialiserar oss på headhunting för att identifiera och attrahera toppkandidater med beprövad erfarenhet med ett starkt track-record inom chef- & ledningsroller. Vi förstår att varje organisation är unik, och vi skräddarsyr vår rekrytering för att matcha dina specifika behov och kultur.

 

Vanliga frågor till oss om Executive Search

Vi hjälper er med Executive Search

Behöver ni hjälp med rekrytering av chefer eller andra nyckelperson till er verksamhet? I den ständigt konkurrensutsatta affärsvärlden är tillsättningen av nyckelpersoner avgörande för företagets framgång. Jobway är specialiserade på rekrytering av tjänster och erbjuder skräddarsydda lösningar för att uppfylla dina högsta ledningsbehov. Genom att kombinera avancerad teknik, expertkunskap och en beprövad process levererar Jobway högkvalitativa chefer/ledare som kommer att driva framgång för din organisation.

Viktigt att tänka på när man ska rekrytera chef?

Att rekrytera chefer är en kritisk process som kräver omsorgsfull planering och strategi för att säkerställa att organisationen får ledare som kan driva framgång och stärka företagskulturen. Rekrytering av chefer involverar unika utmaningar och krav som sträcker sig bortom tekniska färdigheter. Jobway hjälper er som Executive Search företag att avlasta i rekryteringsprocessen.

Varför välja Jobway för rekrytering av chefer?

Med över 15 års erfarenhet inom chefsrekrytering har Jobway en djup förståelse för olika sektorer & en beprövad förmåga att identifiera och attrahera toppkandidater på ledningsnivå. Varje företag är unikt, och det är därför Jobway anpassar varje rekrytering för att passa dina specifika behov och kultur. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer och förstår att varje rekrytering är en investering i din organisations framtid.

Med ett omfattande nätverk och gedigen erfarenhet kan Jobway rekrytera kompetenser över hela Sverige. Samtidigt har vi en lokal förståelse som säkerställer en perfekt matchning mellan kandidat och företag.

Vilka fördelar finns med att anlita rekryteringsföretag Executive inom Search?

Genom att anlita ett specialiserat rekryteringsföretag ger det er branschspecifik headhunting och search. Genom åren har de mest erfarna rekryteringsföretagen byggt upp ett omfattande nätverk, där nya kvalificerade kandidater hela tiden fylls på inför varje ny rekrytering. Det innebär att chefer aktivt söker sig till oss. Rekryteringskonsulter inom Executive Search är särskilt inriktade mot segmenten och kan den ut i fingerspetsarna. Det är ett måste för att kunna förse ert företag med ny kvalitativ kompetens när ni behöver det som mest.

Skillnad på Executive Search vs Talent Acquisition

Executive Search går bortom jobbportaler och databaser och förlitar sig på en diskret och skräddarsydd sökningsprocess för att hitta den perfekta matchningen för företagets högsta ledningsnivå. Det är en högt specialiserad och riktad rekryteringsmetod. Å andra sidan är Talent Acquistion/Rekrytering en bredare process som omfattar anställning för alla nivåer inom en organisation, från instegspositioner till mellanchefer och ibland övre ledning. Rekryterare förlitar sig ofta på olika kanaler, inklusive jobbportaler, sociala medier och företagets karriärsida, för att locka en bred kandidatbas.

Vilka olika typer av chefspositioner kan ni hjälpa oss att rekrytera?

Kanske behöver ni nya kompetenta mellanchefer? Eller en strategisk tänkande CFO? Oavsett kravprofil hjälper vi er att rekrytera kompetent chefer – från mellanchefer till VD och Styrelseledamot. Utan rätt rekryteringsstrategi kan det vara vara svårt att attrahera tillräcklig kompetens, eftersom det råder stor konkurrens på marknaden.

Vad har ni för tips inför intervju?

Intervjuer kommer att ske löpande under er process, oavsett om ni väljer att hantera allting själva eller anlitar ett rekryteringsföretag som Jobway för er rekrytering inom säkerhet. För att förberedda våra kunder har Jobway ett par tips man kan tänka på inför intervjun med kandidater. Se punkterna nedan:

 • Förmedla en tydlig och genomtänkt rollbeskrivning
 • Lägg fokus på kandidaten
 • Våga sälja in företaget
 • Undvik ja/nej frågor
 • Berätta verkligheten

Vill ni läsa mer utförligt om dessa punkter och vad specifikt ni ska tänka på, klicka här.

Hur har Jobway tidigare lyckas med chefsrekrytering?

Jobway har framgångsrikt hjälpt företag och organisationer att tillsätta nyckelpersoner som har haft en omedelbar och positiv inverkan på deras verksamhet. Vårt fokus på kvalitet, integritet och långsiktiga relationer har gjort oss till det självklara valet för företag som strävar efter att bygga starka och framgångsrika ledningsteam. Genom vår goda & djupa kännedom inom olika segment kombinerat med en omfattande branscherfarenhet av tillsättningar känner vi oss trygga inför nya åtaganden. Se våra tillsatta tjänster av chefer & ledare.

 

Sätt fart på din organisations tillväxt genom att samarbeta med Jobway för din nästa chefsrekrytering. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss tillsammans skapa en framgångsrik framtid för din verksamhet. Vi är redo att leverera högsta kvalitet inom executive search och bidra till din organisations framgångsresa!

Behov av Executive Search?

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!


  Vad våra kunder säger:

  Vår goda branschförståelse av Executive Search gör oss till en trygg och pålitlig partner.

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat rekryteringsföretag sedan 2007

  Kandidater

  Kandidater

  Stort och aktuellt nätverk av kompetenta kandidater

  Garantier

  Garantier

  Generösa & trygga kundgarantier

  Värdebaserat

  Värdebaserat

  Ersättning sker när Jobway levererat värde

  Behöver du hjälp med rekrytering?

  Få offert