Rekrytering Bygg

Slutförda rekryteringar:

Rekrytering Bygg

Jobway är ett specialiserat rekryteringsföretag inom byggbranschen som löpande löser rekryteringsuppdrag till små som stora företag över hela landet. Vi fokuserar på den inledande delen av rekryteringsprocessen där vi genom search & headhunting finner och attraherar kvalitetssäkrade kandidater för att sedan leverera dem till kund. Du som kund behåller kontrollen över processen i form av fysiska intervjuer, beslutsfattande och avtalsskrivning med kandidaten.

Vi rekryterar allt ifrån hantverkare till platschefer och projektledare. Hos oss finns en stor erfarenhet och kompentens inom den byggtekniska branschen, något som skapar trygghet hos våra kunder. Se våra tillsatta tjänster inom bygg.

Jobways rekryteringskonsulter har sedan starten 2007 byggt upp ett stort nätverk av kvalitativa kandidater, ett nätverk som fylls på vid varje nystartat uppdrag, allt för att hitta rätt person till rätt plats.

Vilken roll ska ni rekrytera? Klicka på önskat område för att veta mer:

Vill ni höra mer om just er specifika bransch? Se exempel nedan:

Rekryteringsföretag som är specialister på bygg

Vi hjälper er med rekrytering i byggbranschen

Letar ni efter kvalificerad personal för rekrytering inom bygg? Ta hjälp av oss på Jobway, så tar vi hand om den mest krävande delen av rekryteringen. Vi är experter på rekrytering i byggbranschen, med all erfarenhet som krävs för att hitta rätt kompetens till ert företag. 

Vi har redan försett hundratals byggbolag över hela landet med kvalificerad personal. Det gäller allt från chefspositioner till yrkesarbetare. Samma höga standard gäller vid varje enskild rekrytering, med rätt person på rätt på plats som ledord.

Vilka fördelar finns med att anlita rekryteringsföretag inom bygg? 

Vi på Jobway är ett specialiserat rekryteringsföretag inom bygg, som ger er branschspecifik headhunting och search. Genom åren har vi byggt upp ett omfattande nätverk, där nya kvalificerade kandidater hela tiden fylls på inför varje ny rekrytering inom byggbranschen. Det innebär att chefer inom bygg såväl som yrkesarbetare och hantverkare aktivt söker sig till oss. Våra rekryteringskonsulter är särskilt inriktade mot byggbranschen och kan den ut i fingerspetsarna.

Det är ett måste för att vi ska kunna förse ert företag med ny kompetens när ni behöver det som mest. Vi matchar ständigt professionell personal inom bygg mot rätt bolag, med samarbeten över hela landet. Allt genom att ta hand om rekryteringens inledande skede, där ett mycket stort antal kandidater kan vara aktuella. Det är en omfattande och tidsödande del av rekryteringsprocessen, som med fördel lämnas över till våra utbildade rekryteringskonsulter inom bygg. På så sätt sparar ni in både tid och pengar och kan helt ägna er åt kärnverksamheten.

Vilka tjänster kan ni hjälpa oss att rekrytera inom bygg?

Kanske behöver ni nya kompetenta byggledare? Eller hårt arbetande hantverkare? Oavsett kravprofil hjälper vi er att rekrytera kompetent byggpersonal – från hantverkare till tjänstemän. Byggbranschen är en rörlig bransch där det ofta råder kompetensbrist. Det gör att rekryteringsprocessen för löpande rekryteringar är särskilt viktig just inom bygg. Utan rätt rekryteringsstrategi kan det vara vara svårt att attrahera tillräcklig kompetens, eftersom det råder stor konkurrens på marknaden.

Ju mer som byggs i samhället, desto större värde får den enskilda yrkesarbetaren. Något som numer är allmänt känt både bland arbetstagare och hos oss inom rekrytering mot byggbranschen. Många yrkesarbetare är beredda att röra på sig om ett bättre erbjudande ges någon annanstans. Därför erbjuder vi såväl attraktiv annonsering som effektiv search och headhunting, beroende på era behov här och nu – såväl som i framtiden. Vissa perioder kan kräva fler anställda och genom att ha oss som rekryteringspartner står ni alltid redo inför växande behov på vårkanten.   

Vad är viktigt att tänka på vid rekrytering inom bygg?

Att rekrytera inom byggbranschen är en utmaning, eftersom dagens arbetare inom bygg känner till sitt värde på marknaden. Lönen står ofta i centrum vid val av arbetsplats och därmed är det viktigt att erbjuda rätt ersättning. 

Som arbetsgivare och rekryterare måste man särskilja sig ur mängden, genom att lyfta fram exempelvis lön och andra förmåner i kontakten med potentiella kandidater. Just search och headhunting blir särskilt viktigt vid rekrytering inom bygg, eftersom många byggarbetare inte aktivt söker jobb själva via exempelvis LinkedIn eller andra jobbportaler. 

Hur ser er rekryteringsprocess för byggbranschen ut?

Många anställda inom byggbranschen har redan bra villkor, men kan samtidigt tänka sig att byta jobb om de nås av rätt erbjudande. Det ställer höga krav på rekryteringen, som måste ske i enlighet med kandidaternas specifika behov. Detta oavsett om det handlar om högre lön, mer spännande uppdrag eller jobb närmare hemorten.

Det kräver också en väl utarbetad strategi kring annonsering, där ert företags fördelar måste lyftas fram så effektivt och tydligt som möjligt. Om rekryteringskompetensen saknas inom er organisation anlitar ni med fördel ett rekryteringsföretag inom bygg, som kan hjälpa till med allt från annonsering till research. Andra viktiga aspekter av rekryteringar inom byggbranschen är att säkerställa kandidaternas kompetens. Här på Jobway har vi alltid ett brett urval av kandidater inom byggbranschen, som är redo för nästa utmaning i karriären. Därigenom säkerställer vi er kompetensförsörjning på både kort och lång sikt.

Ute efter lediga jobb? Se våra lediga jobb inom bygg.

Behov av rekrytering inom bygg?

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!


  Vad våra kunder säger:

  Vår goda branschförståelse inom bygg gör oss till en trygg och pålitlig rekryteringspartner.

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat rekryteringsföretag sedan 2007

  Kandidater

  Kandidater

  Stort och aktuellt nätverk av kompetenta kandidater

  Garantier

  Garantier

  Generösa & trygga kundgarantier

  Värdebaserat

  Värdebaserat

  Ersättning sker när Jobway levererat värde

  Behöver du hjälp med rekrytering?

  Få offert