Drifttekniker

Logotyp

Drifttekniker

Är du en självgående och ansvarsfull drifttekniker med hög yrkesstolthet? Är du dessutom sjövan och vill vara del av ett företag som jobbar med att tillgängliggöra Stockholms Skärgård? Är du utöver det tekniskt kunnig med specialistområde inom VVS, VA, reningsverk och pumpstationer? Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

I tjänsten som drifttekniker hos Skärgårdsstiftelsen har du en bred och variationsrik roll där du kommer att utföra regelbunden rondering, skötsel, tillsyn samt underhålls- och felavhjälpande åtgärder i Stockholms skärgård. Arbetsuppgifterna är säsongsbaserade och varierar mellan löpande underhåll och service på framför allt tekniska anläggningar såsom kylsystem, värmesystem, hantering av VA-anläggningar, ventilationsanläggningar, pumpkammare m.m.

Du utgår från lokalkontoret på Gålö/Haninge och kommer att verka i Stockholms södra skärgård.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Praktisk erfarenhet och kunskap inom VVS, Fastighet eller Styr-och regler.
  • Minst 3 – 5 års erfarenhet från liknande roll
  • Bred teknisk kompetens och förståelse
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift

Det är även meriterande om innehar fartygsbefäl klass 8.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är proaktiv, självständig och flexibel. Du är en kommunikativ lagspelare som vill få saker att hända och vill tillsammans med dina kollegor slutföra projekten enligt bestämd tidsplan.

Vi erbjuder dig:

  • Vara delaktig i en spännande utvecklingsresa
  • Arbeta med problemlösning i skärgården
  • Kunniga kollegor inom olika specialiteter

I denna rekrytering samarbetar Skärgårdsstiftelsen i Stockholm med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se alt. Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Skärgårdsstiftelsen grundades 1959 och är en erfaren mark-, skogs-, vatten- & fastighetsägare som förvaltar och äger ca 12 % av Stockholms Skärgård. Fastighetsbeståndet finns från Örskär i norr till Nåttarö i söder i form av permanenthus, fritidshus, värdshus, restauranger, hotell, lokaler, sjöbodar m.m.

Skärgårdsstiftelsen uppgift är att tillgängliggöra Stockholms Skärgård och dess besökare året om.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert