Byggnadsingenjör

Logotyp

Byggnadsingenjör

Är du en person som trivs i en variationsrik och bred roll på ett företag där kvalité, kundnöjdhet och trivsel är hörnstenarna? Vill du bli en del av ett välmående och lönsamt företag under tillväxt? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare! Thule Fastighetsutveckling expanderar och söker dig som är

Byggnadsingenjör med en arkitektonisk fallenhet

Från kontoret på Östermalm jobbar du i team tillsammans med byggprojektledare från start till mål i de olika projekten. Detta innefattar även möten och besök på byggen. Du ritar på projekt som du följer under byggets gång, vilket innebär att du får en god inblick och möjlighet att påverka projektet.

I rollen som byggnadsingenjör kommer du bland annat:

  • Att tillsammans med kompetenta kollegor ansvara för projektet från start till mål
  • Genomföra bygg- och projektmöten
  • Att rita på såväl exklusiva privatbostäder som kommersiella fastigheter

Som byggnadsingenjör på Thule erbjuds du:
Ett stimulerande och fritt arbete i ett tekniskt företag som expanderar. Tack vare goda utvecklingsmöjligheter, en öppen företagskultur där beslutsvägarna är korta, skapar Thule en arbetsplats med hög trivsel och låg personalomsättning. Du erbjuds generös ersättning med förmåner.

För att passa i rollen:

  • Utbildad byggnadsingenjör med ett arkitektoniskt intresse
  • Minst 2 års erfarenhet från liknande arbete
  • Svenska tal & skrift

Låter detta som rätt möjlighet för dig?
Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Thule med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Thule Fastighetsutveckling:
Thule arbetar med fastighetsutveckling från ett helhetsperspektiv. Varje enskild medarbetare är en viktig del i ett välfungerande team bestående av rådgivare, arkitekter, byggnadsingenjörer och byggprojektledare.

Med omväxlande uppdrag som rör allt från kommersiella fastigheter till exklusiva privatbostäder ansvarar Thule för att varje projekt når sin fulla potentiell, oavsett om det handlar om optimering av befintlig lokal eller ökad lönsamhet i en fastighet.

När allt är klart, kan kunden vara trygg i ett resultat som är minst så bra som denne förväntat sig.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer