Ansvarig arkitekt

Logotyp

Ansvarig arkitekt

Thule arbetar med fastighetsutveckling från ett helhetsperspektiv. Hos oss arbetar arkitekter, byggare och fastighetsrådgivare som är delaktiga i hela processen. Vi gör det enkelt för våra kunder genom att hantera alla delar inom ett och samma företag, det finns knappt någon annan på marknaden som gör det idag. Därför är det spännande och utvecklande att vara en del av vårt team.

Vi fortsätter att växa och söker nu en

Ansvarig Arkitekt

I rollen som ansvarig arkitekt kommer du att få ta del av vårt unika arbetssätt med vår samlade kompetens inom ett och samma företag.

För att lyckas i rollen har du troligtvis redan i dag en ansvarig roll som arkitekt. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av moderna kontor men att du även jobbat med privata projekt. Vi tror att du är en duktig presentatör och illustratör. Du drivs av att självständigt påverka det du skapar. Vår styrka ligger vid kvalitén av våra uppdrag. Vi har många men få långa uppdrag vilket betyder att du alltid får vara med och se det du ritat växa fram och färdigställas. Omväxlingen är stor.

Vidare är du van att kommunicera med övriga konsulter, entreprenörer och leverantörer i projektet. Du trivs i en ledande roll med kund och uppdragsansvar. Du inser vikten av att arbeta proaktivt och med god kommunikation, både gentemot kunder och kollegor. Förmågan att vägleda kollegor samt att arbeta strukturerat är av stor vikt då du kommer att arbeta både självständigt och i team.

Personen vi söker behöver ha ett vidsynt sätt att se på sitt jobb, öga för design och detaljer utöver det vanliga samt en vilja att sätta sig in i helheten. Du behärskar svenska flytande i skrift och tal. Som person är du ambitiös, social och har ett driv att vara med och påverka vår verksamhet med nya idéer.

Vi erbjuder dig en personlig arbetsplats som är unik i sin spetskompetens där du får möjligheten att  jobba nära byggprojektledare och rådgivare, vilket kommer bredda din kompetens. Utvecklingsmöjligheter är stora och nya idéer välkomnas.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Thule Fastighetsutveckling med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Karin Bäck,
tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer