Snickare, Stockholm

Logotyp

Snickare, Stockholm

Är du en snickare med hög yrkesstolthet som vill sätta kunden i fokus? Vill du arbeta med kvalité framför kvantitet? Vill du ha mer ansvar och använda din byggtekniska kunskap för problemlösning?

Då bör du läsa vidare! Vi hjälper Enviroom att hitta deras nästa:

Servicesnickare, Stockholm

I tjänsten som snickare utgår du hemifrån i din servicebil. Projektet är varierande och du kommer att installera och montera unika umgängesytor såsom pergolas, uterum, solskydd och vindskydd.

Du kommer arbeta tätt ihop med Envirooms regionschef kommer ni tillsammans hantera inkommande förfrågningar samt planera och genomföra besök ute hos kund för att gemensamt skapa rätt förutsättningar för varje projekt. Resor och övernattningar förekommer i tjänsten.

Då du kommer vara med att etablera Enviroom i regionen ser vi att du har god byggteknisk bakgrund som vill arbeta med kvalitetsprodukter. För att lyckas i rollen ser vi att du är självgående i rollen som snickare och motiveras av att sätta kunden i fokus.   

Enviroom erbjuder dig:

·      Ett arbete med en spännande och expansiv produkt på marknaden

·      Att vara med på en resa och etablera Enviroom i en ny region.

·      En arbetsgivare med kollegor som behöver varandras styrkor och tillsammans arbeta för företaget bästa.

Vi söker dig som:

·      Har minst 4-års erfarenhet som snickare

·      Erfarenhet av arbete inom ROT-relaterade tjänster.

·      Är självgående i rollen

·      God byggteknisk kunskap

·      Ingen anmärkning i belastningsregistret

·      Är flytande i svenska och engelska, tal och skrift

·      Meriterande om du tidigare varit arbetsledare.

·      Meriterande om du är van och motiveras av att arbeta mot privatkunder.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka inte att skicka din ansökan med CV! I denna rekrytering samarbetar Enviroom med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Niclas Gustavsson, niclas.gustavsson@jobway.se, 070 274 19 25

Om företaget:

Enviroom är ett expansivt företag med 7 anställda som varit verksamt sedan 2013. Bolaget har sitt säte i Billdal, Göteborg men är även etablerat i Stockholm. Kunderna finns över större delen av Sverige med fokus på de södra delarna. Enviroom är ledande i sin nisch, specialiserade mot ’high end’-lösningar och levererar och monterar måttanpassade flexibla pergolor, uterum, solskydd och vindskydd. Produkter kommer från de främsta tillverkarna runtom i Europa med fokus på hög kvalitet och smakfull design. På så sätt skapas plats för umgängesytor med behagligt klimat utan tryckande värme, stekande sol, vind och regn.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer