Koordinator

Logotyp

Koordinator

Letar du efter en ansvarsfull och supportande roll i ett välmående bolag med låg personalomsättning? Är du en teoretisk person som är van att koordinera projekt och vill arbeta med skapandet av nya umgängesytor? Då bör du läsa vidare! Enviroom söker i sin expansionsfas en:

KoordinatorI tjänsten som koordinator utgår du antingen från huvudkontoret i Billdal, Göteborg, kommande kontor i Stockholm, alternativt hemifrån om du bor på annan ort. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och förutom planering, koordinering och uppföljning av Envirooms leveranser ansvarar du även för att avlasta Envirooms säljare och montageteam så att projekten fortlöper enligt bestämd tidsplan.

Då du kommer ha en central roll behöver du vara strukturerad med ett gott ordningssinne. Vi ser gärna att du motiveras av att sätta kunden i fokus och är van vid kundkontakt.

Enviroom erbjuder dig:

·      Ett arbete med en spännande och expansiv produkt på marknaden

·      En roll i ett företag där du får känna stort ansvar och vara med att styra projekten i rätt riktning.

·      En arbetsgivare med kollegor som värnar om varandras styrkor och tillsammans arbeta för företaget bästa.

Vi söker dig som:

·      Har några års erfarenhet från byggbranschen

·      Är van att koordinera projekt

·      Är flytande i svenska och engelska, tal och skrift

·      Kunskap inom Office-programmen

·      Meriterande om du har kunskap i Bygglet

·      Meriterande om du har bakgrund som snickare/montör

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Tveka inte att skicka din ansökan med CV! I denna rekrytering samarbetar Enviroom med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Niclas Gustavsson, niclas.gustavsson@jobway.se, 070 274 19 25

Om företaget:

Enviroom är ett expansivt företag med 7 anställda som varit verksamt sedan 2013. Bolaget har sitt säte i Billdal, Göteborg men är även etablerat i Stockholm. Kunderna finns över större delen av Sverige med fokus på de södra delarna. Enviroom är ledande i sin nisch, specialiserade mot ’high end’-lösningar och levererar och monterar måttanpassade flexibla pergolor, uterum, solskydd och vindskydd. Produkter kommer från de främsta tillverkarna runtom i Europa med fokus på hög kvalitet och smakfull design. På så sätt skapas plats för umgängesytor med behagligt klimat utan tryckande värme, stekande sol, vind och regn.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer