Målare

Logotyp

Målare

Willmans måleri är en ung målerifirma på Södermalm som etablerades 2016 av ägaren Emil Willman. I dagsläget är vi 6 målare på företaget, med målbild att fortsätta expandera. Våra kunder finns över hela Stockholm och vi levererar alltid med högsta kvalité oavsett vilket uppdrag vi tar oss an. Som målare på Willmans måleri blir du en del av ett företag med stor drivkraft där alla möjligheter finns till utveckling.

I takt med att vi växer söker vi nu en skicklig målare till vårt team på Södermalm.

Som målare hos oss kommer du att vara ansvarig för dina uppdrag i en bred roll. Arbetsuppgifterna innefattar till stor del servicejobb med bland annat kontorsanpassningar, restauranger, butiker, gallerior, sekelskiftsjobb samt fasader. I denna roll kommer du att agera som ansiktet utåt för företaget samt ha det yttersta ansvaret mot kund.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 5 års erfarenhet i rollen som målare. B-körkort är ett krav. Som person är du självständig och engagerad i ditt arbete. Du har ett personligt driv och har lätt att skapa nya relationer, både med kollegor men främst med kunder.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett tryggt och framgångsrikt företag i en stor expansionsfas med spännande uppdrag. Vi värnar högt om våra anställda och är väldigt mån om att du ska trivas hos oss. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

– Servicebil

– Flexibilitet i arbetstider

– Kollektivavtal

– Frihet under ansvar

– Möjlighet att bli en del av ett företag med stora framtidsplaner

Utöver detta så erbjuder vi även en arbetsplats där du och dina kollegor står i fokus med hög standard i arbetet vi utför. Vi hjälper varandra och ser till att ha en god gemenskap och sammanhållning i teamet. I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linnéa Gilliusson tel: 08 520 017 50, mail: linnea.gilliusson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer