Servicetekniker/Mekaniker

Logotyp

Servicetekniker/Mekaniker

GDS Geo Drilling Solutions är sedan flera år en etablerad leverantör i Sverige som erbjuder sina skandinaviska kunder borrutrustning för försäljning och uthyrning. GDS produktportfölj riktar sig främst till områdena grundläggning, tunnel, damm och geoenergi. I portföljen finns bl. a. premiumprodukterna vattendrivna sänkborrhammare, WAI, från DrillKing, kolloidalkvarnar och injekteringspumpar från Colcrete Eurodrill och GDS egenutvecklade högtryckspumpar för vattendriven borrning. GDS marknadsför och säljer även WAI i Europa, Mellanöstern.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en servicetekniker till oss på Geo Drilling SolutionSom servicetekniker hos GDS kommer du att ha ansvar för det dagliga servicearbetet för utrustningen hos kunden. De maskiner som du kommer att ha ansvar för och serva kommer att vara borrutrustning, borrmaskiner, högtrycksvattenpumpar och vattendrivna borrar.
Du kommer att vara den dagliga kontaktpersonen för kunderna och se till att maskinerna fungerar felfritt och utföra förebyggande underhåll av maskinerna ute hos kund samt i vår verkstad. I dina arbetsuppgifter kommer det bestå av driftsättning och etablering samt informera kunderna om instruktioner hur maskinerna fungerar.

För att lyckas i rollen som servicetekniker 
Behöver du att ha en teknisk förståelse för bygg och anläggningsmaskiner, ha ett intresse för teknik och mekanik. Vi ser gärna att du är en driftig självgående person som tar egna initiativ när det kommer till problemlösning. Du behöver ha ett B körkort och vi tillhandahåller med en servicebil som du givetvis kan ta med dig hem ifrån arbetet. Du behöver tala flytande svenska och ha en god förståelse inom engelska. Meriterande om du har en teknisk utbildning däremot väger liknande arbetserfarenhet lika tungt.

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på ett mindre företag där den familjära känslan är stor och där du får arbeta brett inom många olika teknikområden. Du ställs inför nya utmaningar dagligen då inget uppdrag är det andra likt vilket ger möjlighet till personlig utveckling och ett spännande arbete. Tillsammans med dina kollegor skapar ni unika lösningar till våra kunder.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Geo Drilling Solution. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pierre Haag, 08 510 60 651. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert