Rekrytering Servicetekniker

Slutförda rekryteringar:

Rekrytering Servicetekniker

Genom nätverk, search och headhunting hittar Jobway kompetenta tekniker över hela Sverige oavsett vart ni är stationerade. Servicetekniker är ett brett begrepp och kan vara svårt att konkretisera vad man eftersöker i profil och erfarenhetskrav. Jobway har nätverk över alla de tekniska branscherna för att kunna hjälpa er med rekryteringsprocessen samt presentera erfarna och självgående servicetekniker till er. Du som arbetsgivare behåller ansvaret över intervju, beslutsfattande och avtalsskrivning med mekanikern.

Söker ni en självgående och erfaren servicetekniker med ett par års erfarenhet? Är ni på jakt efter en kandidat med gedigen erfarenhet av el, mekanik och hydraulik?

Ni skapar kravprofilen och vi presenterar kandidater. Då servicetekniker är en av de vanligaste rekryteringar vi gör har vi bland annat tillsatt inom nedanstående segment.

 • El
 • Fältservice
 • Kyla
 • Styr-& regler
 • Ventilation
 • Drift- & fastighet
 • Automation
 • Industri
 • Säkerhet
 • Fordon

Jobway är en specialiserad rekryteringsaktör av servicetekniker som löser rekryteringsuppdrag till små och stora företag över hela landet.

Vill du veta vilka företag vi hjälpt att rekrytera servicetekniker? Klicka här!

Behov att rekrytera servicetekniker?

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!


  Vanliga frågor till oss om rekrytering Servicetekniker

  Vi hjälper er med rekrytering Servicetekniker

  Behöver ni rekrytera servicetekniker till ert team? Ska personen arbeta med truckar eller entreprenadmaskiner? Eller ska personen ha el-kompetens och arbeta med industriell automation? Ni bestämmer kravprofilen, vi presenterar kandidaterna. Jobway är ett rekryteringsföretag för rekrytering servicetekniker i alla lägen, oavsett vilket segment inom branschen ni verkar inom.

  Våra rekryteringskonsulter är experter på rekrytering av servicetekniker med över 15 års erfarenhet i branschen. Vi förstår vikten av att snabbt och smidigt hitta kvalificerade medarbetare som kan bidra till långsiktighet. Genom att använda avancerade rekryteringsmetoder och ett omfattande nätverk av kontaktytor identifierar vi de mest lämpade kandidaterna för just dina behov.

  Varför anlita proffs vid rekrytering Servicetekniker?

  För att lyckas med rekrytering krävs erfarenhet & djupgående kunskap om branschens specifika behov och krav. Jobway som är specialiserade på rekrytering av tekniker & har förståelsen om vilka kompetenser och egenskaper som är viktiga för relaterade positioner och vad de vanligaste kraven är. Med ett gediget och omfattande nätverk av kandidater kan Jobway hjälpa er att hitta kvalificerade personer som kanske inte aktivt söker jobb men som är öppna för nya möjligheter.

  Ytterligare en fördel varför man ska anlita proffs vid rekrytering av servicetekniker är att självgående och erfarna servicetekniker söker sig aktivt till oss. Det innebär att vi hela tiden är i kontakt och har kvalificerade kandidater som är redo för nästa karriärsutmaning. Vi kvalitetssäkrar alla kandidater, oberoende av om det handlar om kandidat med mångårig erfarenhet i ledande position, teknisk kunskap – eller juniora talanger. Allt genom noggrann research, headhunting och annonsering. Därav är rekrytering servicetekniker en av de vanligaste rekryteringar vi gör varje år.

  Varför ska man anlita Jobway vid rekrytering Servicetekniker?

  Jobway skiljer sig från andra när det kommer till rekrytering servicetekniker? Genom vår goda & djupa kännedom som rekryteringsföretag teknik kombinerat med en omfattande branscherfarenhet av tillsättning av olika roller, se våra tillsatta tjänster av servicetekniker. Vi förstår den dynamiska arbetsmarknad och har ett brett nätverk av kvalificerade kandidater vilket ökar chansen till att rekryteringen till lyckosam.

  När hör rekryterare av sig under processen?

  ”När ringer rekryteraren och presenterar första kandidaten” är självklart en vanlig fråga som bevisar att man ser fram emot en rekryteringsprocess. Tidsramen av en rekrytering servicetekniker varierar beroende på kundens specifika behov och marknadens dynamik. Vi strävar alltid efter att vara så effektiva som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten. Vi har alltid en intern målbild att presentera första kandidaten till er rekrytering servicetekniker inom två veckor och löpande kontakt över vilket resultat kartläggningen ger oss.

  Inom vilka segment rekryterar Jobway Servicetekniker?

  Rekrytering av servicetekniker sker löpande, bland annat genomför vi rekrytering av servicetekniker el, automation, ventilation, kyla, maskiner, liftar, kranar, industri ned mera. Vilket har givit det breda nätverken och kontakten av kandidater från tidigare rekrytering inom diverse branscher. Varje uppdrag är unikt där vi anpassar modellen för att möta våra kunders önskemål och behov, utan att tumma på kvalitén.

  Vad bör man tänka på för att rekrytera rätt kandidat?

  Rekrytering tekniker kan vara svårt, eftersom det råder kompetensbrist på många områden. Samtidigt sitter många erfarna kandidater på bra jobb med goda anställningsvillkor. Om rätt erbjudande dyker upp från annat håll kan dock många kandidater vara beredda att röra på sig. Därför är det viktigt med rätt headhunting, search och annonsering. Allt för att lyfta fram just ert företags fördelar gentemot befintlig arbetsplats och marknaden i stort för att sticka ut vid rekrytering servicetekniker.

  Självklart är lönen ofta avgörande, men det finns även andra faktorer som kan spela in. Exempelvis högre befattningar med större inflytande över verksamheten, tydlig utvecklingsplan, varierande arbetsuppgifter, större företag med etablerade kunder, arbeten i storstadsmiljö eller närmare hemorten, med mera. Genom att anlita ett rekryteringsföretag med erfarenhet och kompetens av rekrytering servicetekniker behöver ni inte själva sondera terrängen efter ny talang eller förmåga. Det är en av många anledningar till att allt fler företag väljer att ta in extern kompetens vid rekrytering av Servicetekniker. Samtidigt som ni kan fokusera på att utveckla och förädla den befintliga verksamheten.

  Vad har ni för tips inför intervju?

  Intervjuer kommer att ske löpande under er process, oavsett om ni väljer att hantera allting själva eller anlitar ett rekryteringsföretag som Jobway för er rekrytering servicetekniker. För att förberedda våra kunder har Jobway ett par tips man kan tänka på inför intervjun med kandidater. Se punkterna nedan:

  • Förmedla en tydlig och genomtänkt rollbeskrivning
  • Lägg fokus på kandidaten
  • Våga sälja in företaget
  • Undvik ja/nej frågor
  • Berätta verkligheten

  Vill ni läsa mer utförligt om dessa punkter och vad specifikt ni ska tänka på vid rekrytering servicetekniker, klicka här.

  Vad har ni för tips när man ska påbörja en rekrytering Servicetekniker?

  Hur rekryterar man personal egentligen? Vad ska man tänka på vid rekrytering servicetekniker? Den frågan är vanligare än vad man tror då man som ett exempelvis ett mindre bolag kanske inte rekryterar kontinuerligt. Att rekrytera rätt person på rätt plats är inte det enklaste. Visionen av att en rekryteringsprocess ska bli enkel och smidig har många, tyvärr blir inte alltid fallet så. För en lyckad rekrytering krävs det att du som beslutsfattare är:

  • Förberedd
  • Anpassningsbar
  • Förstår vikten av att avsätta tid.
  • Ha ett gott tålamod under hela processen (annars kan det bli kostsamt att behöva starta om processen igen..)

  Vill du läsa mer om Jobways 5 konkreta tips, klicka här.

  Vad våra kunder säger:

  Vår goda branschförståelse av tekniker gör oss till en trygg och pålitlig rekryteringspartner.

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat rekryteringsföretag sedan 2007

  Kandidater

  Kandidater

  Stort och aktuellt nätverk av kompetenta kandidater

  Garantier

  Garantier

  Generösa & trygga kundgarantier

  Värdebaserat

  Värdebaserat

  Ersättning sker när Jobway levererat värde

  Behöver du hjälp med rekrytering?

  Få offert