Servicetekniker

Logotyp

Servicetekniker

Vuab grundades 1974 och har haft agenturen för Toshibas energibesparingsprodukter, villavärmepumpar och luftkonditionering sedan 1980. Sedan 2006 har vi även ett gediget samarbete med Nibe, en av världens finaste värmepumpstillverkare. Idag är vi ett rikstäckande entreprenadföretag som arbetar med energibesparing och luftkonditionering i kommersiella fastigheter, industrilokaler, kontor, butiker, privata bostäder, teknikrum, datarum m.m. Vi erbjuder våra kunder projektering, försäljning, installation, service och finansiering av klimatlösningar och energibesparing. Vuab är ett av Sveriges ledande företag inom vår bransch och vi står för kunskap, trygghet, teknik och service. 

Till vårt kontor i Täby söker vi nu en

Servicetekniker
Som servicetekniker kommer du arbeta med reparation och service av värmepumpar samt kylanläggningar i Storstockholm. Arbetsdagen börjar du inne på kontoret med att ta emot servicesamtal och planera arbetsdagen efter det. Därefter tar du dig till de olika jobben med tjänstebil. Mestadels sker service och reparationsarbetet individuellt, vid större jobb är man dock fler personer.

För att lyckas i rollen har du minimum kylcertifikat klass 2 och en god el-kunskap. Därtill ska du ha en teknisk förståelse och vara duktig på att felsöka. Körkort är ett krav och du bör ha minst 3 års arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Vidare innebär tjänsten mycket kontakt med människor vilket förutsätter att du behärskar svenska i tal och skrift. Som person bör du trivas med ett självständigt arbete där du är din ”egen” chef och planerar dina arbetsdagar själv.

Vi erbjuder dig ett fritt och självständigt arbete i ett stabilt och framgångsrikt företag med goda möjligheter för rätt person. Vi satsar på våra medarbetare och tror på utveckling och utbildning.

I denna rekrytering samarbetar Vuab med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Tobias Knutsson, tel 08 511 617 45. Skicka din ansökan till tobias.knutsson@jobway.se snarast, din ansökan behandlas konfidentiellt och urval sker löpande.

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer