Rekrytering till Instalco

Slutförda rekryteringar:

Rekrytering till Instalcoföretag

Jobway har vid flertalet tillfällen stöttat bolag inom Instalco med kompetensbaserad rekrytering inom områdena el, teknik, ventilation och industri. Tack vare Jobways nisch inom teknikrekrytering har kandidater snabbt identifierats och presenterats för varje specifik behov.

Genom nätverk, search och headhunting rekryterar Jobway lämpliga kandidater till er arbetsplats. Oavsett om ni söker tekniker eller ledare/chef har Jobway erfarenheten och nätverket för att presentera erfarna kandidater med god portfolio till er rekrytering. Du som arbetsgivare behåller ansvaret över intervju, beslutsfattande och avtalsskrivning med kandidaten

Söker ni en elektriker som har gedigen erfarenhet av service- och installationsarbeten inom fastigheter och industri? Eller ska ni rekrytera konstruktör med fokus på ventilationsentreprenader. Ni skapar kravprofilen och vi presenterar kandidater.

 

Behov av rekrytering?

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!


  Vad våra Instalcokunder säger:

  Om Instalco

  El, VS, ventilation, industri och teknikkonsult är vår specialitet. Vi utför projektering, installationer, service och underhåll av fastigheter och anläggningar i Sverige, Norge och Finland. Genom klimatsmarta och hållbara installationer minskar vi energianvändningen.

  Vår goda branschförståelse inom teknik gör oss till en trygg och pålitlig rekryteringspartner.

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat

  Resultatinriktat rekryteringsföretag sedan 2007

  Kandidater

  Kandidater

  Stort och aktuellt nätverk av kompetenta kandidater

  Garantier

  Garantier

  Generösa & trygga kundgarantier

  Värdebaserat

  Värdebaserat

  Ersättning sker när Jobway levererat värde

  Behöver du hjälp med rekrytering?

  Få offert