Platschef

Logotyp

Platschef

Sedan starten 1985 har Rosenqvist Entreprenad utfört järnvägsentreprenader åt många olika aktörer och även hunnit med att lansera innovationer som enkelt kan monteras på entreprenadmaskiner. Under många år bedrev vi produktutveckling i ett separat bolag, Rosenqvist Rail, som på grund av sin unika tekniska plattform inom ramen för byggnation och underhåll av järnväg köptes upp av en internationell koncern. Idag är vi 50 anställda och då järnvägsbranschen är högaktuell planeras flera nya projekt.

Nu söker vi en Platschef 

Som platschef har du huvudansvaret för projekten och dess utförande, vilket innebär planering och ledning av produktionen. För att lyckas i rollen är du kund- och affärsinriktad samtidigt som du driver projekten enligt tidsplan och budget. 

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen har du minst två års erfarenhet som platschef. Du har erfarenhet av att leda projekt med en budget runt 20-25 miljoner kr. Det är av vikt att du kan planera och sköta ekonomin under projektets gång och det innefattar bl.a. fakturahantering och övrig administration. Då du kommer ha många externa kontakter är det viktigt att du behärskar svenska i både tal och skrift. Vidare är det ett krav att du är en van förhandlare och att du innehar körkort. Som person är du en självgående ledare med stark entreprenörsanda. Det är meriterande om du har relevant utbildning samt erfarenhet av järnvägsarbete eller anläggningsarbete. Vidare är det meriterande om du behärskar kalkylarbete. 
Vi erbjuder dig möjligheten att lära dig en expansiv och spännande bransch. Du kommer ha stor frihet i ditt sätt att planera och genomföra projekten!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Alexander Andersson, tel 08-520 017 50. Skicka din ansökan till alexander.andersson@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer