Systemutvecklare . NET

Logotyp

Systemutvecklare . NET

Vi på SoftResource är ett familjärt företag med stor kompetens inom EPiServer, Umbraco och .NET-utveckling. Vi brinner för det vi gör, att leverera webblösningar som utgår från besökarnas behov och som uppfyller våra kunders förväntningar och affärsmål. Våra utvecklare är certifierade på EPiServer och vi har bred kompetens inom de flesta branscher.

Vi växer och söker en

Systemutvecklare. NET

Som .NET-utvecklare hos oss på SoftResource kommer du att arbeta i spännande projekt för olika företag inom alla branscher tillsammans med våra erfarna kollegor och vara en del i ett växande företag. Vi vill att du ska vara självgående och ha lätt för att smälta in i alla typer av konstellationer då arbetet kan vara ute hos våra kunder. 

För att lyckas i rollen som .NET-utvecklareser vi att du har minst 3 års erfarenhet av systemutveckling med .NET för moderna plattformar. Du har erfarenhet från EPiServer eller Umbraco och du har även goda kunskaper inom frontend-tekniker som HTML5, CSS och Javascript. Du skall även känna dig bekväm med Visual Studio, TFS samt MS SQL Server. Du är en konsultmässig person som är van vid att arbeta ute hos kund och fungerar bra under eget ansvar. Svenska och engelska är ett krav. Det är ett stort plus om du har erfarenhet från E-handel, då E-handel är ett område vi expanderar mycket i just nu. 

Vi erbjuder dig ett intressant arbete med stor variation och med stora möjligheter till personlig utveckling. Du kommer tillhöra en trevlig arbetsplats mitt i Stockholm med bra attityd och ett ödmjukt ledarskap. Vi erbjuder även möjligheten att arbeta med tillsammans med erfarna och drivna kollegor. För att växa tillsammans som grupp brukar vi även ha kompetensdagar där vi både internt och externt bjuder in föreläsare. Vi är en sammansvetsad grupp och vi försöker ta tillfälle att tillsammans umgås över en middag eller någon aktivitet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mathilda Törnlöf , tel 08 510 60 389. Skicka din ansökan till mathilda.tornlof@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer