Arbetsledare

Logotyp

Arbetsledare

Kungsböle Bygg AB är ett expansivt familjeföretag etablerat i Stockholmsregionen. Vi arbetar inom tre områden:Konsultation där vi hjälper våra kunder att planera byggprocessen vid större omställningar i sina fastigheter för att minska totalkostnaden av projektet. ROT i kommersiella fastigheter där vi hjälper våra kunder att anpassa sina fastigheter till hyresgästernas unika behov. Projektbyggservice där vi hjälper våra kunder att få det mesta av sina delade entreprenader genom att tillhandahålla alla typer av projektgemensamma lösningar som provisorisk el, belysning, ventilation, vatten, bodar och avfallshantering. Vi kan också ta över arbetsmiljöansvaret och arbeta proaktivt med skyddet på arbetsplatsen. Allt för att delentreprenörerna skall kunna fokusera på det de är uppdragna till att göra.

Vi växer och söker nu en:

Arbetsledare inom betongarbete

För att du ska lyckas i rollen som arbetsledare hos oss bör du ha erfarenhet som arbetsledare eller lagbas. Du ska likaså ha erfarenhet av hela processen från formning, armering för platsgjutning och även olika tekniker för efterbearbetning samt från lapp och lagning. Likaså god erfarenhet från Prefab-montage. Du ska kunna planera, leda och utföra arbeten självständigt från kalkyl till färdig produkt och som ledare för ett arbetslag. Om du har jobbat med golvavjämningsarbete är det meriterande. Du ska ha B-körkort, yrkesbevis inom betong och det är ett plus om du har betong klass 2 och/eller 1.

Vi erbjuder ett väletablerat företag med stora utvecklingsmöjligheter. Ett varierande arbete där du får arbeta i många olika projekt. Du har stor möjlighet att påverka din egen roll och kommer även ha stort ansvar och frihet.  

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mathilda Törnlöf, tel 08 510 60 389. Skicka din ansökan till mathilda.tornlof@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer