Arbetsledare

Logotyp

Arbetsledare

Relacom är en ledande leverantör av tekniska tjänster som erbjuder sina kunder strategiska lösningar inom telekom, kraft och M2M. Relacom har genom åren blivit en uppskattad partner för ledande globala telekommunikations- och kraftleverantörer, såväl som för nationella detaljister och företag i logistikbranschen. Företagets omfattande track record inbegriper allt från konstruktion av landstäckande mobila nätverk, underhåll av elektriska nätverk och telekomnätverk, installation av fiberoptik för nya bostadsområden, att säkerställa trådlös kommunikation för arbetsplatser och privata hushåll, till installation av nätverksapplikationer för detaljister och logistikföretag.

Nu söker vi en engagerad

Montageledare        

Telekombranschen förändras snabbare än någonsin. Det är en spännande utveckling som ställer helt nya krav på vår kompetens och våra nät. Vi söker dig som har erfarenhet i att förstå uppbyggnaden av ett telekomnät, både tekniskt och konstruktionsmässigt. Det är mycket positivt om du har erfarenhet av att jobba med verksamhetskritiska nät, där leveranssäkerhet, affärsmannaskap och kvalitet är a och o.

Vi söker dig som har god erfarenhet av att leda montörer ute i fält. Projekten omfattar kundlösningar baserade på produkter och tjänster inom verksamhetskritisk tele- och datakommunikation. Projekten består ofta av elinstallationer, batteribyten, transmission, IP lösningar, installation av switchar och routrar och antennmontage i mobila master. Varje projekt är unikt så du och dina montageteam ställs ofta inför nya utmaningar. Du kommer vara ytterst ansvarig för planeringen av montörernas vardag och lika så ha kontinuerlig uppföljning och dokumentering.

Dina arbetsuppgifter utgörs bland annat av följande:

  • Identifiera och säkra resurser som behövs inom projekten.
  • Leda montörerna som i dagsläget är cirka 10 st.
  • Läsa igenom och förstå det tekniska underlaget som projektörerna tagit fram.
  • Avropa material från intern inköpare.
  • Kontinuerlig rapportering om projektets framskridande till intern, samt extern styrgrupp.
  • Säkerställa kundrelationen, flagga för eventuella ändringar och störningar i projektet till intern och extern styrgrupp.
  • Riskhantering i projekten och hantering av oförutsedda händelser.
  • Säkerställa leveransgodkännande hos kunden och kundens kund samt överlämning till driftsorganisationen.
  • Förstå och tillämpa Relacoms arbetsmiljö-, kvalitets- och miljöledningssystem.

 

Vi ser att du gärna har 5-10 år års erfarenhet av telekombranschen där du innehaft roller såsom ledande montör, driftsättare, projektör och projektledare och nu söker nya utmaningar. Du bör ha materialkännedom och självklart så har du erfarenhet och mycket god förståelse för nätuppbyggnad och tekniken kring detta. Har du jobbat med verksamhetskritiska nät så är det mycket meriterande. Vi söker dig som är engagerad, stresstålig och flexibel men samtidigt tålmodig, strukturerad och har ordning och reda. Du går i gång på att förutsättningarna förändras och du får möjlighet att lösa montörernas utmaningar i vardagen. Du ska ha B-körkort. Tjänsten är säkerhetsklassad och kräver svenskt medborgarskap, du skriver flytande svenska och engelska.

Det är det viktigt att du alltid strävar efter att hålla en hög servicenivå och sätta kunden i fokus. Du är en god kommunikatör och har förmågan att koordinera, då du har flertalet kontaktytor både intern och externt. Som person är du drivande, välstrukturerad och har förmågan att fatta korrekta och snabba beslut.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mathilda Törnlöf, tel 08 510 60 389. Skicka din ansökan till mathilda.tornlof@jobway.se snar

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer