Djursjukskötare

Logotyp

Djursjukskötare

Regiondjursjukhuset Bagarmossen är en del av AniCura, det enda nordiska djursjukvårdsföretaget med exklusivt fokus på sällskapsdjur. Hos oss arbetar ett stort antal kvalificerade veterinärer och djursjukvårdspersonal med unik specialistkompetens inom flera områden. Vi står till djurens tjänst – dygnet runt, året om. Vill du ha ett utvecklande arbete och vara med och driva branschen i ett engagerat och kompetent team? Då ska du söka till oss!

Vi expanderar och söker nu en

Legitimerad djursjukskötare heltid/deltid

För att lyckas i rollen är du legitimerad djursjukskötare, med minst 1 års erfarenhet av arbete på poliklinik, vård, intensiv- och akutvård och/eller operation. All övrig utbildning är meriterande. Du trivs med att arbeta på minst två olika avdelningar och som person är du relationsskapande, har god samarbetsförmåga samt är van vid att arbeta i stressiga situationer.

Vi erbjuder ett av Sveriges främsta djursjukhus med modern utrustning. Vi arbetar långsiktigt med kompetensutveckling där du får fortsätta din utveckling kontinuerligt både teoretiskt och praktiskt. Vårt mål är att ligga i framkant även när det gäller den medicinska utvecklingen!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Sara Nadbornik, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan till sara.nadbornik@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert