VVS montör

Logotyp

VVS montör

Trivs du i din roll som VVS montör och gillar en varierande vardag? Vill du jobba på ett familjärt företag som gör mycket roligt ihop? Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

 I tjänsten som VVS montör kommer du ha en betydelsefull roll med arbetsuppgifter som varierar mellan service och mindre entreprenader. Du planerar dina dagar effektivt och gillar att bygga relationer med kunder och sedan underhålla dom. Du har egen servicebil och utgår hemifrån till kunder runt om i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter innefattar exempelvis utryckning vid vattenläckage, ett utslaget värmesystem eller felsökning på värmepumpar.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Certifikat säker vatten/heta arbeten.
  • Svenska i tal och skrift samt.
  • B körkort.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är social, ödmjuk och noggrann. Du orkar även göra det lilla extra ut mot kund såsom goda förberedelser och återrapporteringar. Din förmåga av kommunikation, känsla för service och ansvar värdesätts där din positiva attityd speglar dig själv som person och verksamheten. 

Vi erbjuder dig:

  • En betydelsefull roll på ett familjärt företag som gör mycket roligt gemensamt.
  • Kollektivavtal.
  • Trygghet och goda förmåner.

I denna rekrytering samarbetar EF Rör med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Adam Wilander adam.wilander@jobway. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Vi på EF Rör hjälper er med alla möjliga slags installationer inom värme och VVS i hela Stockholm. Med pålitliga samarbeten och rätt kompetens så säkrar vi en hög kvalitet vid varje arbete. EF Rör AB omsätter ca. 18 MSEK.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert