Landskapsingenjör

Logotyp

Landskapsingenjör

Vill du komma till ett företag med hög kompetens och fortsätta din utveckling framåt tillsammans med oss?

Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

I tjänsten som landskapsingenjör kommer du ha en betydelsefull roll där du planerar och projekterar i markmiljö från start till mål. Du kommer att medverka i framställning och/eller analys av enkla ritningar eller andra bygghandlingar och arbeta med kalkyler av anläggnings- eller skötseljobb.

Dina arbetsuppgifter innefattar även analys och summering av grundläggande ekonomi inom skötselavtal och anläggningsjobb. Samt delta i att ta fram kvalitativa anbud inom teamet för upphandlingar.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Gärna en trädgårds- eller entreprenadutbildning.
  • Erfarenhet av CAD.
  • Erfarenhet av gott kundbemötande och avtalsansvar.
  • B-körkort, svenska i tal och skrift.
  • Meriterande om du är datatekniskt kunnig och snabblärd.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person har förmåga att överblicka helheten och har en ekonomisk medvetenhet i ditt sätt att tänka och agera i arbetet. Din förmåga av kommunikation, planering och ansvar värdesätts där din positiva attityd speglar dig själv som person och verksamheten. 

Vi erbjuder dig:

  • En roll på ett företag med höga ambitioner och goda framtidsutsikter.
  • Ett företag som värdesätter sin personal och gör roliga saker gemensamt.
  • En viktig och betydelsefull roll med närvarande och branschkunniga kollegor. 

 I denna rekrytering samarbetar Trädgårdsanläggare Hallblom med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Adam Wilander, adam.wilander@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Trädgårdsanläggare Hallblom AB är en anläggningsfirma som jobbar med allt som har med utemiljön att göra. I företaget finns anläggarlag, snickare, stensättare, landskapsarkitekter, arborister och trädgårdsmästare. Tillsammans arbetar vi för att skapa och underhålla offentliga miljöer med hög kvalitet.

Bolaget grundades 1949 och är idag 90 medarbetare med en omsättning om ca 160 miljoner SEK.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert