Metallsorterare/Hjullastarförare

Logotyp

Metallsorterare/Hjullastarförare

Metallsorterare/Hjullastarförare

Vi söker en person som är självgående, gillar högt tempo och ser sig själv som behjälplig i olika arbetssituationer.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta med att sortera metaller i vår nya högteknologiska anläggning för metallåtervinning men även hjälpa till att hålla ordning i och utanför anläggningen. I dina arbetsuppgifter ingår även underhållsarbete och andra arbetsuppgifter som är kopplat till produktionen. Körning av truck och lastmaskin förekommer även i arbetet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

·       Sortera metaller från rullband

·       Städa och hålla ordning i och utanför anläggningen

·       Behjälplig vid systematiskt underhållsarbete

·       Säkerhetsställa att rutiner följs

Vi ser att du har:

·       B- körkort

·       Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

·       Gymnasial utbildning

Detta är meriterande:

·       Förarbevis för hjullastare, grävmaskin och truck.

·       Mekaniskt intresserad

Egenskaper:

Vi ser gärna att du är noggrann och ansvarstagande då du kommer sortera metaller, hålla ordning i och utanför anläggningen och följa fastslagna rutiner. Om du är nyfiken på att lära dig nya saker, effektivisera och bra på att prioritera är detta bra egenskaper för tjänsten. Det är viktigt att ha en god samarbets- och serviceförmåga då vi ger service gentemot kund på plats.

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Tveka då inte att skicka din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Familjeföretaget Skrotfrag AB grundades redan 1972, med affärsidén att samla in skrotbilar och bearbeta dessa för återvinning, med hjälp av en mobil bilpress. I dag har Skrotfrag tre produktionsanläggningar, Agnesberg, Oskarshamn och Sjövik, samt 26 filialer i mellersta Sverige. Företaget är en av de ledande aktörerna inom återvinning av järn och metaller, men även en aktör för övriga resurstillgångar. Tillsammans med kunder återvinner Skrotfrag för framtiden med omtanke inom ett stort antal branscher. Skrotfrag har närmare 160 medarbetare och omsätter 1.8 Mdkr. Besök oss på https://skrotfrag.se/

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert