Handläggande Landskapsarkitekt

Logotyp

Handläggande Landskapsarkitekt

Är du en erfaren landskapsarkitekt som brinner för att skapa gröna och livfulla utomhusmiljöer? Vill du vara med och skapa innovativa lösningar med engagerade och kompetenta kollegor? Är du redo att utveckla och utforska nya sidor av dig själv? Då vill vi höra mer om dig!

Som landskapsarkitekt hos Funkia har du en nyckelroll på ett företag som drivs av att skapa utomhusmiljöer som förbättrar människors livskvalitet och främjar hållbarhet!

Låter detta som något för dig? Ansök här!

Funkia söker just nu en handläggande och en uppdragsansvarig landskapsarkitekt.

Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team bestående av kompetenta, engagerade och kreativa arkitekter. Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar bland annat utveckling och planering av skolor, bostäder och vårdmiljöer samt analyser och gestaltning av våra gemensamma stadsrum och infrastruktur. Vi tror på att bredda kunskapsutbytet genom nära samarbete med våra egna trädgårdsmästare och dagvatteningenjörer för att skapa långsiktiga helhetslösningar som håller hög kvalitet. Vi uppmuntrar till kreativitet och nytänkande i arbetet så att du har möjlighet att forma rollen efter din erfarenhet och expertis. Du kommer att arbeta från nya moderna kontor i Hammarby Sjöstad.

För att lyckas i rollen:

  • Minst 2 år dokumenterad erfarenhet i aktuell roll (UA eller HL)
  • Examen från landskapsarkitekturprogrammet på SLU eller motsvarande.
  • Erfarenhet av projektering från koncept till genomförande.

Det är även meriterande om du har 3D projekteringsvana samt jobbat för offentliga beställare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är en driven, pedagogisk och har lätt att förmedla din kompetens till dina kollegor. Du är flexibel och lösningsorienterad och ser det som en självklarhet att hjälpa till där det behövs. Du har goda kommunikationsfärdigheter och förmåga att uttrycka idéer i tal och skrift. Utöver detta är du en kreativ kreatör med ett innovativt tankesätt.

Funkia erbjuder dig:

  • En stimulerande och dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att växa och utvecklas som landskapsarkitekt.
  • Spännande och varierande projekt som utmanar din kreativitet och kompetens.
  • Möjlighet att arbeta nära kollegor inom förvaltning och dagvatten för att skapa holistiska lösningar.
  • En rolig och positiv arbetsplats som värdesätter laganda och trivseln.

I denna rekrytering samarbetar Funkia med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Funkia

Funkia bildades 2005 och samlar idag ett trettiotal unika medarbetare med praktisk och teoretisk erfarenhet inom stadsbyggnad och landskapsarkitektur. Hos Funkia arbetar landskapsarkitekter, landskapsingenjörer, markingenjörer och trädgårdsmästare som tillsammans väver samman komplexiteten för långsiktig utveckling av landskapsrum i urbana miljöer. Genom analys, form, funktion och kommunikation hjälper Funkia sina beställare under omvandlingsprocessen – hela vägen från ritbord till jord.

Funkia utvecklar hållbara livsmiljöer för framtiden genom att möta samhällets utmaningar med god arkitektur och kvalificerade tjänster. Tillsammans utvecklar de stadens parker, torg och andra offentliga rum för att möta behoven och skapa naturliga mötesplatser för människor, djur och växter. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert