Servicekoordinator

Logotyp

Servicekoordinator

Är du en strukturerad, välorganiserad och ansvarstagande person som vill arbeta i en administrativ och tempofylld roll? Gillar du att utföra ditt arbete systematiskt och effektivt? Är du en person som trivs med att vara spindeln i nätet kan du vara Continovas nya

Servicekoordinator, Kungsbacka

Som servicekoordinator på Continova kommer du arbeta med offerthantering, orderregistrering, tidsbokning, support samt andra affärsrelaterade sysslor. Då du är navet på serviceavdelningen och agerar som en länk mellan kund och tekniker, behöver du vara trygg med att kommunicera med andra människor, såväl muntligt som skriftligt.

Som servicekoordinator kommer du till stor del arbeta självständigt under eget ansvar. Du motiveras av att arbeta i högt tempo med många bollar i luften.

Din profil

·       Erfarenhet från en supporterande funktion, gärna med moment som innefattar tidsbokning åt tekniker

·       God datavana samt flytande i svenska

·       Har du en teknisk bakgrund från t.ex. entreprenadmaskiner, fordon, industri eller liknande är det meriterande

Du erbjuds

·       Ett lönsamt, välmående och växande företag med en platt organisation och familjär företagskultur

·       En nyckelroll på ett företag som värnar om sina medarbetare där trivseln är hög

·       Ett team med stöttande och kompetenta kollegor

Är du intresserad och vill veta mer?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Continova med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Continova

Continova AB är, via sina 50 medarbetare, en av de marknadsledande leverantörerna av utrustning till däck- och bilverkstäder. Vi har ett brett produktsortiment och erkända varumärken för att säkerställa kvalitet till våra kunder. Det stora produktutbudet består bland annat av däckmaskiner, fordonslyftar, verkstadsinredning, förbrukningsmateriel samt plåt och skadeutrustning. Utöver produkter erbjuder Continova även lösningar inom verkstadsplanering och utbildningar.

Från kontoret i Kungsbacka arbetar ca 25 medarbetare som jobbar med administration, utbildning och teknik. Vi ger support till våra säljare som reser på olika distrikt över hela landet. Vi har även en egen serviceorganisation som installerar, servar och reparerar utrustningen för våra kunder.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert