Säkerhetstekniker CCTV

Logotyp

Säkerhetstekniker CCTV

Är du säkerhetstekniker idag och har tankarna på nya möjligheter? Vill du hamna på ett företag som satsar på sina anställda med bland annat vidareutbildningar och personlig utveckling? Då kan Provektor vara rätt företag för dig!

Provektor har gjort resan från klassisk elfirma till att nu vara ett modernt bolag som erbjuder helhetslösningar inom automation, elinstallation och larmteknik. Företaget grundades 1949 av Sven Johansson i Skara. 1982 ombildades företaget till aktiebolag och har sedan dess haft en klar strategi att kontinuerligt växa och bredda verksamheten. Provektor riktar sig fortfarande till såväl privatpersoner som företag och en stor andel av deras kunder finns inom industrin samt bygg- och fastighetsbranschen. Deras bas är i hjärtat av Skaraborg men de finns även i Trönninge och Helsingborg. De är även väl förtrogna med att både projektera, konstruera och tillverka för export. Genom deras kunder har de nått marknader i Europa, Asien och Nordamerika.

Under de senaste åren har Provektor vuxit genom både förvärv och nyanställningar och idag är de över 150 engagerade anställda. Genom att fortsätta att jobba nära sina kunder behåller de det lilla företagets flexibilitet och personlighet samtidigt som de kan erbjuda det stora företagets kapacitet.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Säkerhetstekniker till Skara 

Som säkerhetstekniker hos Provektor kommer uppgifterna innebär installation, driftsättning, programmering samt att utföra servicearbeten i larm- och säkerhetssystem hos nya och befintliga kunder. Du kommer att få arbeta med både nyinstallation samt med efterservice och felsökningsuppdrag av inbrottslarm, brandlarm, passerkontroll, CCTV med mera.

Geografiskt område: Provektors huvudkontor finns i Skara men beroende på kompetens kan du även utgå ifrån någon av våra större filialer – Skövde, Lidköping Töreboda och Falköping.

Krav

  • Flera års erfarenhet som säkerhetstekniker
  • Flera års erfarenhet som tekniker inom brand/inbrott/passer
  • CCTV
  • Relevant utbildning för tjänsten
  • B-körkort
  • Svenska i tal & skrift.

Som person har du ett driv, engagemang och viljan att lära dig nya saker och driva företaget framåt. Du är social och gillar att träffa nya människor. Du är självgående men har inga problem med att arbeta i team och hjälpa andra.

Provektor erbjuder

Du erbjuds en spännande roll på ett framgångsrikt företag där det hela tiden händer mycket nya saker. Provektors viktigaste resurs är deras medarbetare. Om du har vilja och driv, har du stora karriärmöjligheter då Provektor satsar mycket på utbildning av sina egna anställda för att öka kompetensen inom företaget och motivera sina anställda. Andra förmåner är friskvårdbidrag, fri telefon, sjukvårdsförsäkring, firmabil och kollektivavtal.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Provektor med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Jenniefer Berg på jenniefer.berg@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert