Teknisk säljare

Logotyp

Teknisk säljare

Vi söker nu en Teknisk säljare mot industribranschen

Arbetsuppgifter
Som säljare hos Elit blir din uppgift att utveckla och driva affärer med i synnerhet befintliga kunder med utgångspunkt region sydvästra Sverige. Du förväntas bistå med teknisk kunskap och att hitta den bästa lösningen för kunden. Rollen som säljare är mycket fri och du har goda chanser att påverka din arbetsdag. I tjänsten ingår resor för kundbesök samt deltagande i branschmässor.  

KvalifikationerFör att lyckas i rollen har du några års säljerfarenhet, gärna B2B. Relevant utbildning och/eller grundläggande el-kunskap är meriterande, likaså branscherfarenhet och intresse för teknisk försäljning. Vi förutsätter att du är flytande i svenska och har goda kunskaper i engelska, då tjänsten innebär en del kontakt med internationella leverantörer. Körkort B är ett krav. 

För att lyckas i rollen är du driven och social. Du har ett förtroendeingivande och professionellt sätt att te dig samtidigt som du bör tycka om att arbeta mot uppsatta mål. Vidare bör du kunna arbeta självständigt och med frihet under eget ansvar. 

Vi erbjuder dig 

en fri tjänst på ett företag under tillväxt inom sitt område. Vi erbjuder marknadsmässig lön, tjänstebil och för att komma in i tjänsten på ett bra sätt en gedigen produktutbildning. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person,
Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Elit Instrument AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvarar av rekryteringskonsult Anders Enström, 08 – 511 617 41. Skicka din ansökan till anders.enstrom@jobway.se snarast, urval sker löpande. Samtliga ansökningar hanteras konfidentiellt

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer