Speciallärare/specialpedagog

Logotyp

Speciallärare/specialpedagog

Borgholms kommun omfattar norra delen av Öland – solen och vindarnas ö. Centralorter är Borgholm, Köpingsvik och Löttorp. De största näringsgrenarna i kommunen är besöksnäringen och lantbruket. Borgholms kommun har drygt 10 900 åretruntboende invånare och över två miljoner besökare varje år. Sök tjänsten som

Speciallärare/specialpedagog

Vi erbjuder en mångfald av yrkesområden och en mängd viktiga jobb. Hos oss arbetar ca 1000 medarbetare fördelat på fyra förvaltningar och två kommunala bolag. Vi arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare med bra anställningsvillkor och en god arbetsmiljö. I vårt arbete utgår vi från våra värdeord: Välkomnande-Utvecklande-Tillsammans.

Som medarbetare hos oss erbjuder vi dig bl.a. ett roligt och utvecklande arbete, trevliga och kompetenta kollegor, en mycket aktiv personalförening.

Vi söker ständigt nya medarbetare som vill vara med och bidra till Borgholms kommuns utveckling! Vill du bli en av oss? Varmt välkommen med din ansökan!

Utbildningsförvaltningen har som uppgift att fullgöra kommunens uppgifter inom det offentliga och frivilliga skolväsendet för barn och ungdomar samt omsorgsverksamhet för barn.

Detta innefattar familjedaghem, förskola, förskoleklass, skolbarnsomsorg, grundskola, särskola, fritidsgårdar, bibliotek och kulturskola.

Arbetsuppgifter

Viktoriaenheten är en tvåparallellig skola med förskoleklass, årskurs 1-5 samt fritidshem.

Skolan och fritidshemmet är centralt belägna med fantastiska förutsättningar till naturupplevelser i skog och vid hav. Samtidigt ligger skolan mitt i centrum vilket ger möjligheter till studiebesök i samhället.

Vi på skolan arbetar medvetet med att skapa en trygg och lugn miljö. Ta gärna del av vårt arbete i vår Likabehandlingsplan där du kan läsa hur vi arbetar med denna viktiga fråga.

Vi sätter kunskap och utveckling i centrum och arbetar målinriktat mot de kunskapsmål som finns i läroplanen. Vi har höga förväntningar på våra elever och vi tror på ett nära och bra samarbete med elevernas vårdnadshavare.

Du kommer att arbeta som speciallärare/specialpedagog 80%-100% på Viktoriaskolan. Du undervisar elever i behov av extra anpassningar och särskilt stöd både enskilt och i grupp. Kartläggning, dokumentation av insatser, åtgärder samt uppföljning av dessa ingår i dina arbetsuppgifter. Du är med och driver arbetet med att utveckla lärmiljöer som gynnar alla elever. Du kommer att ingå i skolans arbetslag, spec-arbetslag samt elevhälsoteam.

Kvalifikationer

Stor vikt läggs på personlig lämplighet, relevant utbildning och erfarenhet.

ÖVRIGT

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer