Projektsäljare

Logotyp

Projektsäljare

Är du en person som trivs i en ansvarsfull nyckelroll på ett företag med starkt varumärke inom branschen och fortsätta utvecklas i din roll? Vill du bli en del av ett inspirerande företag under tillväxt? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, ansök idag.
Thorens Markis & Persienn AB som är ett dotterbolag inom Moogio koncernen expanderar och söker nu en projektsäljare.

I rollen som projektsäljare kommer du bland annat:

  • Skapa nya kundrelationer samt stärka befintliga
  • Kalkyler, anbud och offerthantering.
  • Kontakt med arkitekter och UE
  • Projektering och upphandlingar.
  • Tidplaner, resursplanering och projekteringsmöten.

Som projektledare på Thorens erbjuds du: Ett intressant och fritt arbete i ett verksamhetsledande företag i ett expansivt skede. Du kommer få vara med på en spännande resa och vara högst delaktig i utveckling på den svenska marknaden. Detta är en nyckelroll med goda möjligheter att växa internt och få arbeta med de största kunderna inom byggbranschen. Thorens har ett starkt framtids tänk och arbetar med högkvalitativa produkter.

För att passa i rollen:

  • Vi tror att du arbetar inom byggbranschen idag och har en bakgrund som byggnadsingenjör eller likvärdig arbetslivserfarenhet som tex. projektkoordinator eller projektsamordnare.
  • Innehar B-körkort.
  • Svenska i tal & skrift.
  • Erfarenhet av entreprenadjuridik och kunskap i byggprocessen.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Thorens Markis & Persienn med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele, Oscar.thiele@jobway.se, 073–5811804. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:Thoréns Markis & Persienn AB etablerades 1998 av Per-Ove Thorén. Företaget verkar inom affärsområdet klimatkomfort. Vi levererar klimatsmarta solskyddslösningar till offentlig miljö. Våra produkter kan reducera värme och ljusförhållanden och därigenom optimera det termiska inneklimatet. Vi är i dag 16 anställda på Thoréns som gör vårt bästa för att ni ska få skugga när ni som mest behöver det. Vårt samarbete med utvalda solskyddsleverantörer garanterar hög kvalité, modern design och trygghet i era önskemål. Thoréns är miljöcertifierade och våra produkter är miljöanpassade. Bland våra kunder finns kommuner, butiker, banker, restauranger, byggföretag, och industrier. Skandinaviens ledande kedja inom skräddarsytt solskydd nu även med hög kompetens inom projekt/entreprenadmarknaden och Thorens ingår i Moogio som är en stor aktör i hela landet.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert