Speciallärare

Logotyp

Speciallärare

I Stadsdelsförvaltningen Norr är vi ca 2 000 medarbetare som arbetar för medborgarnas bästa i Centrum, Fristad och Sjöbo. Vi erbjuder en lärande organisation där alla har möjlighet att utvecklas både som individer och i sin yrkesroll. Målet är att våra medarbetare ska trivas och känna stolthet. Sök tjänsten som

Speciallärare med inriktning utvecklingsstörning

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent av heltid. Tillträde 2016-08-15 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter:

Arbete med läs- och skrivundervisning enskilt och i grupp. I tjänsten ingår även att tillsammans med rektor, bitr. rektor, förstelärare samt kommunikationspedagog utforma skolans utvecklingsarbete.

Kvalifikationer: Du har pedagogisk högskoleexamen samt speciallärarexamen med inriktning utvecklingsstörning. Särskild erfarenhet och/eller akademisk specialisering inom läs/skriv samt kunskaper och erfarenhet inom formativ bedömning är meriterande. Du ser dina kollegor som viktiga resurser i din egen utveckling och har förmågan att betrakta verksamheten som en helhet. Du står helhjärtat bakom skolans värdegrund och låter elevernas lärande och välmående stå i centrum för de beslut du fattar.

Välkommen med din ansökan snarast. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Ersättning

Enligt avtal

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer