Lärare

Logotyp

Lärare

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Sök tjänsten som

Lärare

Mariedalsskolan är en F-3-skola i centrala Varberg med ca 240 elever i grundskolan och 45 i grundsärskolan. Skolan ligger intill friluftsområdet Nya Påskberget med promenadleder och lummig skog som används under skoltid såväl som fritidstid. Vi samarbetar mellan grundsärskolan och grundskolan och ett naturligt utbyte av kunskaper och erfarenheter genomsyrar verksamheten vilket stödjer varje elevs mångsidiga utveckling och lärande. Vi ser att detta arbete ger många positiva effekter för oss alla på Mariedalsskolan, såväl elever som personal.

Pedagogerna på grundsärskolan arbetar i arbetslag runt elevgrupp med tre till tio elever. Bland pedagogerna finns lärare, speciallärare, specialpedagog, teckenspråkspedagog, förskollärare, fritidspedagoger och kommunikationspedagog. Allt pedagogiskt arbete sker utifrån ett individuellt perspektiv men ofta i grupp då kommunikation är själva kärnan i lärandet.

Arbetsuppgifter

Vi söker en Lärare/förskollärare som skall arbeta i en klass där eleverna läser ämnen eller ämnesområden utefter grundsärskolans läroplan.

Du kommer att arbeta tillsammans med lärare, fritidspedagoger och elevassistenter. Du skall kunna arbeta både enskilt och i grupp och kunna planera och strukturera arbetet med eleverna. Tjänsten kan även innebära arbete på grundsärskolans fritidshem.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare för undervisning i förskolan/skolan år 1-7.

Önskvärt att du har erfarenhet av att arbeta i grundsärskola.

Kunskap i tecken som stöd och andra alternativa kompletterande kommunikationsmetoder.

Du bör ha en god fysik då tunga lyft kan ingå. Du skall kunna delta i undervisningen i simhallen med eleverna.

Erfarenhet och utbildning i att arbeta med elever med IF och NPF är meriterande.

Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.

ÖVRIGT

Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal.

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.

Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!

Varaktighet, arbetstid

Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 80-100% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Ersättning

Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert