Ma/No-lärare

Logotyp

Ma/No-lärare

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Sök tjänsten som

Ma/No-lärare

Hjulsta grundskola är en 0-9 skola med cirka 400 elever och ligger 50-100 meter från t-banestation på blå linjen.

Många elever kommer från olika kulturer, vilket berikar och utvecklar vår vardag. Skolledningen består av rektor, biträdande rektorer och en administrativ chef. Personalstyrkan är på cirka 80 personer varav cirka hälften är lärare. Vi har ett EHT-team bestående av två specialpedagoger, två kuratorer, skolsköterska och skolpsykolog.

Våra elever ska få utveckla sitt bästa jag, med goda kunskaper och förmågor för framtidens arbetsmarknad. Vi som arbetar på Hjulsta grundskola vill göra skillnad, och med stort engagemang och kunskap arbetar vi tillsammans för att nå detta.

Nu sätter vi fart på skolans gemensamma utvecklingsarbete mot högre måluppfyllelse. Några fokusområden är tillgänglig undervisning, digitaliseringen och att utveckla samarbetet mellan skola och arbetsliv. Vi lever i en dynamisk värld och vill att alla som arbetar här är flexibla och har lösningsfokus. Med prestigelöshet och lagarbete går det mesta att lösa, även om det inte alltid blev som man först trodde.

Välkommen till Hjulsta grundskolas spännande resa mot framtiden!

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill vara med på vår skolutvecklingsresa!

Du ska vara legitimerad lärare med matematik och NO som dina ämnen, gärna fler behörigheter.

Du har en elev- och kunskapssyn som är inkluderande och ser extra anpassningar som en självklar del av ditt uppdrag.

Du använder digitala verktyg som en naturlig del i din undervisning och är gärna med och driver skolans digitala arbete framåt.

Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av lågaffektivt bemötande och språkutvecklande arbetssätt.

Du tycker att det är spännande att hitta pedagogiska lösningar, vågar prova nytt och har lätt för att samarbeta med andra.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer