Specialpedagog

Logotyp

Specialpedagog

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Sök tjänsten som

Specialpedagog

Hjulsta grundskola är en 0-9 skola med cirka 400 elever och ligger 50-100 meter från t-banestation på blå linjen.

Många elever kommer från olika kulturer, vilket berikar och utvecklar vår vardag. Skolledningen består av rektor, biträdande rektorer och en administrativ chef. Personalstyrkan är på cirka 80 personer varav cirka hälften är lärare. Våra elever ska få utveckla sitt bästa jag, med goda kunskaper och förmågor för framtidens arbetsmarknad. Vi som arbetar på Hjulsta grundskola vill göra skillnad, och med stort engagemang och kunskap arbetar vi tillsammans för att nå detta.

Nu sätter vi fart på skolans gemensamma utvecklingsarbete mot högre måluppfyllelse. Några fokusområden är tillgänglig undervisning, digitaliseringen och att utveckla samarbetet mellan skola och arbetsliv. Vi lever i en dynamisk värld och vill att alla som arbetar här är flexibla och har lösningsfokus. Med prestigelöshet och lagarbete går det mesta att lösa, även om det inte alltid blev som man först trodde.

Välkommen till Hjulsta grundskolas spännande resa mot framtiden!

Dina arbetsuppgifter

Då vår nuvarande specialpedagog ska vara föräldraledig senare i höst, söker vi dig som vill arbeta hos oss under nästa läsår. Beroende på din utbildning och profil kan det finnas andra möjligheter efter det. Nu söker vi dig som vill vara med på vår skolutvecklingsresa!

Du ska vara legitimerad specialpedagog.

Du ska tycka att det är spännande att arbeta med skolutveckling.

Du har erfarenheter av och kunskaper om att arbeta med digitaliseringen som ett pedagogiskt hjälpmedel i undervisningen.

Du har erfarenhet av och intresse för att arbeta med anpassningar och särskilt stöd i undervisningen.

Du har erfarenhet av och tycker om att handleda kollegor i deras arbete med eleverna och deras undervisning.

Du bör ha erfarenhet och intresse av att arbeta med lågaffektivt bemötande eller annan liknande erfarenhet gällande konflikthantering.

Du bör ha erfarenhet och intresse av att utveckla kreativa lärmiljöer och tillgänglig undervisning för alla våra elever, samt med kunskaper om hur vi ska kunna arbeta ännu bättre med elever med NPF.

Att du är legitimerad lärare är en självklarhet.

Din personlighet och dina erfarenheter spelar stor roll då vi arbetar i ett team och behöver komplettera varandra, dina närmaste kollegor blir två specialpedagoger. I första hand kommer du att arbeta mot år 7-9, men du kommer även att stötta kollegor i år F-6.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare årkurs 7-9/högstadiet/ de högre årkurserna samt specialpedagogisk examen.

Övrig information

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varaktighet, arbetstid

100%. Tillträde: 12 augusti eller enligt överenskommelse Visstidsanställning

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert