Mellanstadielärare

Logotyp

Mellanstadielärare

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Mellanstadielärare

Många elever kommer från olika kulturer och de flesta har svenska som sitt andra språk, vilket berikar, utvecklar och utmanar vår vardag. Skolledningen består av rektor, biträdande rektorer, en administrativ chef och en personalgrupp på ungefär 90 personer varav cirka hälften är lärare. Vi har ett komplett elevhälsoteam bestående av tre specialpedagoger, två kuratorer, skolsköterska och skolpsykolog.

Våra elever ska ges möjlighet att utveckla sitt bästa jag, med goda kunskaper och väl utvecklade förmågor inför framtiden. Vi som arbetar på Hjulsta grundskola vill göra skillnad, och med stort engagemang och stor kunskap arbetar vi tillsammans.

Nu fortsätter vi vårt gemensamma utvecklingsarbete mot högre måluppfyllelse. Vi vill att alla som arbetar här tycker att samarbete, lösningsinriktat förhållningssätt och flexibilitet är framgångsfaktorer för att komma så långt som möjligt i elevernas utveckling

Med prestigelöshet och lagarbete går det mesta att lösa!

Nu söker vi lärare till vårt team på mellanstadiet som har det som krävs för att göra skillnad för våra fantastiska elever!

Välkommen med din ansökan och till Hjulsta grundskolas spännande resa mot framtiden!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara en av flera lärare i mellanstadiets arbetslag som tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för eleverna i år 4-6.

Beroende på din ämnesbehörighet så bestämmer vi vilken klass eller klasser som du undervisar.

Kvalifikationer

·       Du ska vara legitimerad lärare 4-6 eller motsvarande.

·       Vi behöver alla ämnen, men det är meriterande om du även har Bild, SO eller NO i din ämnesbehörighet.

·       Du är en trygg och tydlig ledare i klassrummet.

·       Du har en elev- och kunskapssyn som är inkluderande och strävar efter att alla ska utvecklas utifrån sina förutsättningar.

·       Du har lätt för att samarbeta och är flexibel.

·       Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av lågaffektivt bemötande och språkutvecklande arbetssätt.

·       Du använder digitala verktyg som en naturlig del i din undervisning och är gärna med och driver skolans digitala arbete framåt.

Intervjuer sker löpande så kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt!

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert