Rektor

Logotyp

Rektor

Eksjö kommun – Småland som bäst

Ansvarig för Ingatorpsskolan och biträda/samarbeta inom samarbetsområdet. Samarbetsområdet är totalt två rektorstjänster och en förskolechef och består av Ingatorpsskolan, Furulundsskolan (Mariannelund), förskolan Getingen (Ingatorp), Hjältevads förskola, förskolan Bullerbyn (Mariannelund) och Mariannelunds familjedaghem. Ingatorps upptagningsområde präglas av småföretagande och entreprenörskap, vilket får ett positivt genomslag i skolan. Sök tjänsten som

Rektor

Ditt uppdrag blir att fokusera på det pedagogiska ledarskapet, vilket innebär att du skapar förutsättningar för pedagogerna att lyckas med sitt uppdrag så att alla elever når alla mål. Att skapa förutsättningar innebär att du organiserar, driver och utvecklar verksamheten mot målet att ha ett lärande som bygger på vetenskap och beprövad erfarenhet.

Du skapar goda relationer och ett gott samarbetsklimat med personal, elever, föräldrar och övriga omvärldskontakter. Genom att våga utmana din omgivning på ett positivt sätt skapar du engagemang. Du utgår alltid från eleven i centrum och tillsammans skapar vi en attraktiv skola som ger eleverna goda förutsättningar för det framtida arbetslivet och en god grund för det livslånga lärandet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är pedagogiskt utbildad och har en dokumenterad ledarerfarenhet. Du är tydlig, strukturerad och flexibel i ditt ledarskap. Du har förmåga att lyssna aktivt och se möjligheter. Ditt ledarskap ska också kännetecknas av ödmjukhet, glädje och respekt.

ÖVRIGT

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan, ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsvertyg ”offentliga jobb”. Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varaktighet, arbetstid

Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: 2016-03-01 eller efter överenskommelse.

Ersättning

Månadslön

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer