Senior .NET/tech lead

Logotyp

Senior .NET/tech lead

Hos Ottoboni är alla medarbetare kreatörer! Företaget har förmånen att arbeta med stora varumärken och kunder som verkligen satsar på sin digitala närvaro.

Idag har Stockholmskontoret ca 70 medarbetare – där de sitter i ljusa och fina lokaler med en fantastisk utsikt över Södermalm. Inom kompetensområdet teknik finns det cirka 15 personer i Stockholm, samt ett utvecklingsteam i Serbien. Vidare finns ett nära samarbete med kontoren i Göteborg och Malmö.

För vidare information om bolaget se hemsidan www.ottoboni.se

Kvalifikationer
Ottoboni söker en senior .NET- & EPiServerutvecklare/tech lead till sitt kontor i Stockholm. I rollen som Tech lead krävs det att du är en kommunikativ problemlösare. Du axlar rollen som lösningsarkitekt och samspelar med både projektledare och kreativt ansvarig under hela projektets gång.

Du är senior gällande webbutveckling inom .NET-plattformen
Du har erfarenhet av utveckling med EPiServer
Du har arbetat enligt agila projektmetoder och är van att leda arbetet i ett utvecklingsteam

Personlig lämplighet, ett genuint intresse och erfarenhet är viktigare än formell utbildning. Om du har rätt mindset men annan teknisk bakgrund så vill vi gärna träffa dig ändå!

Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten? I denna rekrytering samarbetar Ottoboni med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Anders Enström. Urval sker löpande och samtliga ansökningar hanteras konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer