Elektriker/ Ledande montör

Logotyp

Elektriker/ Ledande montör

Umia grundades 2010. Idén byggde på en vision som kan sam­manfattas i ett ord: samarbete. Fyra erfarna kolleger tänkte helt nytt i en kon­servativ bransch. De såg möjligheter att samspela, att arbeta effektivare och smartare. Det blev bättre för både medarbetare och kunder.
Först jobbade de enbart med installationer. Nu är de dessutom projektörer och jobbar med företagsutveckling.
Umia är omkring 800 medarbetare från norr till söder i landet.

Nu har Umia äntligen startat upp i Östergötland med etablering i Norrköping och Linköping. De är i startgroparna för nya spännande projekt och söker därför dig som vill ansluta till deras team.

Umiamodellen är deras samarbetsfilosofi som innebär att alla teknikgrenar samverkar för att uppnå ett slutresultat med högsta kvalitet. Oavsett område så jobbar de tillsammans och tekniköverskridande vilket för dig som elektriker innebär att du jobbar mot samma mål som övriga tekniker – detta kallas Umiamodellen. Hos Umia planerar man t.ex. inköp tillsammans, har samma ekonomi – allt för att underlätta i arbetet, göra det möjligt att jobba hållbart och bidrar till en enkelhet mot kund.

I takt med företagets utveckling söker de både entreprenadselektriker och serviceelektriker till Norrköping

Entreprenadselektriker
Som elektriker inom entreprenad ingår i ditt arbete att utföra installationer i mindre och större entreprenader, vid nyproduktion, hyresgästanpassningar och renoveringar. Du gör detta med utgångspunkt från entreprenadavtal/arbetsorder enligt fastställda arbetssätt, ritningar och installationshandlingar. Du tar dig runt till arbeten i servicebil och utgår från hemmet.

Ledande montör
Ledande montör innefattar samma arbetsuppgifter som ovan, dock med mer ansvar och även ansvar över ett team av elektriker på plats.

Geografiskt område: Norrköping med omnejd

Serviceelektriker
Som serviceelektriker kommer du främst att arbeta med serviceuppdrag hos företag, fastighetsägare, förvaltare, byggföretag och Umias avtalskunder. Även nyinstallationer och arbeten vid renoveringar och tillbyggnader kan ingå i uppdragen. Du ansvarar för att servicebil, maskiner, verktyg och andra tekniska anordningar fungerar och underhålls. Du utför egenkontroller och provningar samt för protokoll över dessa.

Geografiskt område: Norrköping med omnejd

Krav

  • Fullbetald elektriker (du ska ha arbetat minst 3 år som elektriker)
  • Erfarenhet av antingen servicesidan eller entreprenadsidan
  • ECY-certifikat eller motsvarande
  • B-Körkort
  • Svenska i tal och skrift

Meriterande

  • Spetskompetens tex inom byggnadsautomation           
  • Erfarenhet som ledande montör                          

Umia erbjuder dig en spännande och rolig arbetsplats där du får vara med från starten och sätta grunden i bolaget tillsammans med lika taggade kollegor. Sammanhållning och öppenhet är en förutsättning för Umiamodellen, de delar därför med oss av vad som händer i bolaget och firar framgångarna som ett lag! Hos Umia får du självklart generöst friskvårdsbidrag och möjlighet att teckna sjukvårdsförsäkring, bra lön och stora karriärmöjligheter. Du ska självklart arbeta med de bästa arbetsredskapen från marknadsledande företag!

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Umia Östergötland med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Jenniefer Berg på jenniefer.berg@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert