Projektsamordnare

Logotyp

Projektsamordnare

Är du en utåtriktad, noggrann och samarbetsinriktad person som vill arbeta i en administrativ och variationsrik roll? Gillar du att utföra ditt arbete strukturerat och effektivt? Är du en ansvarstagande person som har ett par års erfarenhet från projektsamordning och/-eller projektledning kan du vara Continova´s nya..

Projektsamordnare, Kungsbacka

I rollen som projektsamordnare kommer du att vara en viktig kugge till kunder, servicepartners, byggare samt Continovas egen service- och inköpsavdelning. Du ansvarar och samordnar projekten från offert till leveransfärdig fordonsverkstad. Du kommer bl.a. designa verkstaden, projektera, delta på byggmöten samt säkerställa att leverans och installation genomförs inom uppsatt budget.

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda och driva projekt, gärna från byggbranschen. Vidare är du en person som motiveras av att ha kundkontakt och av att leverera högkvalitativa lösningar. Du motiveras av att jobba i team och bidrar med en positiv energi till din omgivning.

Krav

  • Erfarenhet av projektsamordning
  • Tekniskt intresserad, gärna av fordon
  • Du har god datavana och erfarenhet av AutoCad samt är flytande i svenska och engelska

Du erbjuds

  • En nyskapad tjänst med goda möjligheter att påverka
  • En varierande roll med såväl operativa som strategiska ansvarsområden
  • Ett lönsamt, välmående och växande företag med en platt organisation och familjär företagskultur

Är du intresserad och vill veta mer?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Continova med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Continova

Continova AB är, via sina 50 medarbetare, en av de marknadsledande leverantörerna av utrustning till däck- och bilverkstäder. Vi har ett brett produktsortiment och erkända varumärken för att säkerställa kvalitet till våra kunder. Det stora produktutbudet består bland annat av däckmaskiner, fordonslyftar, verkstadsinredning, förbrukningsmateriel samt plåt och skadeutrustning. Utöver produkter erbjuder Continova även lösningar inom verkstadsplanering och utbildningar.

Från kontoret i Kungsbacka arbetar ca 25 medarbetare som jobbar med administration, utbildning och teknik. Vi ger support till våra säljare som reser på olika distrikt över hela landet. Vi har även en egen serviceorganisation som installerar, servar och reparerar utrustningen för våra kunder.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert