Försäkringsrådgivare

Logotyp

Försäkringsrådgivare

Lärarförsäkringar söker efter en Försäkringsrådgivare som motiveras av att arbeta utifrån kundens behov där service och kundnöjdhet är ledorden. Från trivsamma lokaler på Östermalm kommer du som försäkringsrådgivare, tillsammans med kompetenta medarbetare, ansvara för Lärarförsäkringars kundcenter. Du kommer att arbeta i ett litet team där du drivs av teamets och företagets framgångar.

I tjänsten som försäkringsrådgivare kommer du möta våra kunder via telefon, mejl och förbokade telefonmöten. Som försäkringsrådgivare svarar du på kundernas frågor, ser över deras försäkringsbehov och hjälper dem att bli rätt försäkrade.

Vem är du? För att förstå kunders behov är du en god lyssnare som kan anpassa din kommunikation utifrån vem kunden är. Ditt engagemang och intresse för kunderna är genuint och kundnöjdhet är en stark drivkraft för dig.

Du har tidigare erfarenhet av kundservice. Har du tidigare arbetat inom försäkringsbranschen är det meriterande. Du har lägst gymnasieutbildning, god datorvana samt grundläggande kunskaper i Officepaketet.

Vad kan vi erbjuda dig? Vi erbjuder dig en arbetsplats med stark företagskultur och god sammanhållning. Vi är till antalet anställda ett litet företag som tillsammans arbetar för en stor medlemskår, lärarna och skolledarna. I det lilla företaget får alla vara med och driva företagets utveckling.

Fortsättningsvis erbjuder vi marknadsmässig lön, kollektivavtal, friskvårdsbidrag på ett välmående, lönsamt och mycket stabilt företag.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Emelie Danielsson, 073 981 35 84. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Lärarförsäkringar:

Lärarförsäkringar startade 1998 och vår verksamhet är en del av medlemservicen för medlemmarna i Sveriges Lärare och Sveriges Skolledare. Vår uppgift är att hjälpa förbundets medlemmar med deras försäkrings- och pensionsfrågor.

Lärarförsäkringar är inget försäkringsbolag utan upphandlar och förmedlar de bästa produkterna för våra kunder. Vi sköter all administration kring försäkringarna förutom skadereglering som försäkringsgivarna tar hand om. Lärarförsäkringar har idag 285 000 kunder som tillsammans har nästan 1 000 000 försäkringar hos oss.

Lärarförsäkringar drivs av att ge den bästa kundupplevelse och har i flera år haft branschens nöjdaste kunder enligt Brilliant Futures årliga mätningar.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert