Elektriker

Logotyp

Elektriker

Är du elektriker och gillar att jobba med service och solceller? Vill du vara med på en spännande resa på ett nystartat bolag?
Då kan Bergs Entreprenad i Kungälv vara rätt företag för dig!

Bergs Entreprenad i Kungälv startade 2022. De var ett gäng som kommer från samma företag startade upp detta tillsammans. Därav har de många välkända kunder och är redan ett stabilt och tryggt företag. Företaget har både elektriker och snickare men behöver nu utöka teamet med en elektriker.

Geografiskt område: Göteborg (Kontoret ligger i Kungälv)

Som elektriker hos Bergs Entreprenad, kommer du arbeta med olika typer av elinstallationer, service och solceller. Du kommer utgå hemifrån i servicebil och planerar dina egna dagar. Därför är det viktigt att du inte har några problem med att styra dina egna dagar.

Krav

  • Du har minst 5 års erfarenhet som elektriker (fullbetald)
  • Körkort
  • ECY-certifikat

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet av solceller

Som person är du driven och gillar att ta egna initiativ och beslut. Du drivs av goda resultat och gillar att vara med och påverka.

Du erbjuds att komma till ett nyetablerat företag som har allting framför sig. Tillsammans har personerna på företaget otroligt mycket erfarenhet och gott rykte. Här får du möjlighet att vara med att påverka från början, då beslutsvägarna är korta. Företaget har kollektivavtal och erbjuder fina förmåner och bra lön.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Bergs Entreprenad i Kungälv med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Jenniefer Berg. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert