Etableringsansvarig

Logotyp

Etableringsansvarig

Vill du arbeta på ett snabbväxande tillväxtföretag i fastighetssektorn? Trivs du i en variationsrik roll med många olika kontaktytor? Är du en resultatfokuserad och prestigelös person som har erfarenhet från en projektledande tjänst kan du vara Kontain AB´s nya
Etableringsansvarig, med ledarambitioner

Kontain erbjuder såväl arbetsgivare som privatpersoner en innovativ, digitaliserad och kundvänlig tjänst inom förvaring och storage. Kontain har fyra anläggningar i Storstockholm och Mälardalen med ambition att fördubbla antalet under 2023.

Vi söker dig som vill vara med och driva Kontains fortsatta tillväxtresa. Din tjänst inleds som en projektledande funktion med fokus på nyetablering, försäljning och att skapa lönsamhet. Målbilden är att du ska växa med rollen, för att på sikt ansvara för delar av verksamheten.

Vem är du?

Du har en affärsinriktad profil och förstår hur du skapar tillväxt samt vad som driver framgång i en verksamhet. Du motiveras av att arbeta såväl operativt som strategiskt, gärna med en entreprenörsådra. Eventuellt arbetar du idag som etableringsansvarig, fastighetsmäklare, kundansvarig, uthyrare eller projektledare och söker nu en bredare och mer ansvarsfull tjänst?

Din profil:

  • Van att arbeta mot mätbara mål
  • B-körkort, svenska i tal & skrift samt datavana
  • Har du erfarenhet från nyetableringar och/-eller projektledning inom fastighets/-byggbranschen är det meriterande

Du erbjuds:

  • Frihet, flexibilitet och ansvar med goda möjligheter att påverka verksamhetens riktning
  • En företagskultur präglad av hög, positiv energi och framåtanda
  • En utbildande och lärorik tjänst med tydliga utvecklingsplaner

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV. I denna rekrytering samarbetar Kontain AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen till Kontain!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert