Kyltekniker/Värmepumpstekniker

Logotyp

Kyltekniker/Värmepumpstekniker

Arbetar du kyltekniker/värmepumpstekniker och vill bli en del av ett företag som har en spännande framtid framför sig? Vill du vara med på en tillväxresa på ett bolag med hög orderingång? Är du är nyfiken och tycker om att utvecklas? Då vill vi höra mer om dig, ansök idag

Som kyltekniker/värmepumpstekniker hos Nordic Energy Partner kommer du arbeta med service, reparationer av kyla och värmepumpsanläggningar, du kommer även utföra en viss installation av värmepumpar hos privat och företagskunder. Du kommer utgå från kontoret i din arbetsbil och rapportera vad du har gjort under dagen i ett arbetsordersystem.

För att lyckas i rollen har du:

  • Kylcertifikat
  • B-körkort
  • Heta arbeten
  • Minst 3 års yrkeserfarenhet

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och ser att du är social, lyhörd och nyfiken. Du är självgående och van vid kundkontakt. Du har ett intresse för att utvecklas och lära dig mer. Du är kvalitetssäker och tycker om att arbeta självgående likväl som med kollegor.

 

Nordic Energy Partner erbjuder dig:

  • Möjligheten att utvecklas
  • En familjär företagskultur med god gemenskap
  • Trygga och återkommande kunder

 denna rekrytering samarbetar Nordic Energy Partner med Jobway Rekrytering. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, Oscar.thiele@jobway.se Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 Om Nordic Energy Partner: Nordic Energy Partner är ett värmepumps och solenergiföretag med lång erfarenhet av försäljning, installation och service. Sedan starten 2014 har vi hjälpt kunder att energioptimera sina fastigheter. Vi är märkesoberoende och hittar de effektivaste lösningarna i varje unik situation.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert