Arbetsledare

Logotyp

Arbetsledare

Är du van att arbetsleda och ha en nära dialog med kunder? Har du en bakgrund inom trädgårdsarbete? Trivs du i en varierad roll och vill vara en del utav ett företag med trygga och fasta kunder? 

Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

I tjänsten som arbetsledare kommer du att ha ansvar för befintliga fastigheter. I ditt arbete ingår det att driva projekt inom skötsel utav trädgård. Du har en nära dialog med kunder, räknar på jobb och stöttar dina kollegor som är ute på projekten. Du kommer att arbeta på kontoret som är beläget i Kungsängen samt ute på projekt i norra Stockholm.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Relevant tidigare arbetserfarenhet
  • Arbetat som arbetsledare
  • B-körkort
  • Behärskar svenska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du trivs med att föra dig socialt, är trevlig och har en god teamkänsla.

Vi erbjuder dig:

  • En roll i ett företag med god sammanhållning
  • Goda förmåner
  • Utvecklingsmöjligheter inom organisationen

I denna rekrytering samarbetar Tingvalla Mark med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Lina Martinsson, lina.martinsson@jobway.se . Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:
Tingvalla Mark är ett entreprenörsföretag som grundades år 2000 och arbetar med såväl stora som mindre uppdrag inom flera olika områden. För dem är det viktigt med en bra dialog före, under och efter uppdraget, så att de kan garantera att du blir nöjd som kund.

Tingvalla Mark tar främst uppdrag inom tre områden: trädgårdsskötsel, markanläggning och maskinsopning.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert