Sales engineer

Logotyp

Sales engineer

Har du en bakgrund inom försäljning? Är du en person som är kvalitetsinriktad och är van att planera ditt eget försäljningsarbete? Gillar du att ha kundkontakt och arbeta i en resande roll och vara ute på fältet? Då vill vi höra mer om dig. Läs vidare och ansök redan idag! I tjänsten som Sales Engineer kommer du arbeta som ny säljare i Sverige där du får en huvudroll i teamet och är med och skapar tillväxt på den svenska marknaden. Du kommer resa mellan Stockholm och Göteborg. Du kommer leverera beslag och ventiler som är välkända på marknaden i Danmark. Din roll kommer vara en central och betydelsefull där du kommer ha i uppgift att hjälpa till och hitta lika koncept som fungerar i Sverige. Du kommer att planera dina egna dagar, sälja deras produkter till potentiella och befintliga kunder.

Dina arbetsuppgifter innefattar även att ha daglig kommunikation och uppföljningar med nuvarande kunder.

För att lyckas i rollen har du:

  • Tidigare arbetat med liknade produkter/kunder som är branschrelevant
  • Pratar flytande svenska och engelska, B-körkort
  • Van att planera eget försäljningsarbete och har lätt att bygga tillitsfulla relationer
  • God förståelse för ritningar och diagram
  • Meriterande om du tidigare arbetat inom industri/teknik och har god kännedom och erfarenhet av försäljning

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och ser därför att du är en person som är lojal, driven, flexibel och drivs av kvalitativa projekt. Du tycker om frihet under ansvar och gillar att resa och vara ute på fält i din roll. Utöver det ser vi gärna att du gillar att ta egna initiativ.
Vi erbjuder dig:

  • Frihet under ansvar där du kommer få planera dina dagar själv
  • Teamutbildning och utbildningsmöjligheter
  • Nöjda kunder, medarbetare och leverantörer världen över

denna rekrytering samarbetar PG flowteknik med Jobway Rekrytering. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Andrea Larsson andrea.larsson@jobway.se och rekryteringskonsult Lina Martinsson lina.martinsson@jobway.se Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om PG flowteknik: PG Flowteknik Scandinavia ApS ligger i Taastrup, Danmark och har eksisterat sedan 2008. Företaget etablerades för att kunna erbjuda kompetens och kunskap inom flödesteknik (flowsystems). Företaget säljer och förhandlar kvalitetskomponenter till en rad olika branscher. Deras kunder är industriella industriföretag som alla ställer höga krav på säkerhet och hygien. Därmed värdesätter alla deras kunder en seriöst och teknisk rådgivning. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert