Anläggare/Rörläggare

Logotyp

Anläggare/Rörläggare

Letar du efter ett företag som värdesätter sina medarbetare? Arbetar du som anläggare/rörläggare och har kunskap om VA-projekt?

Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

I rollen som anläggare/rörläggare kommer du främst att arbeta med VA-projekt. Projekten riktar sig i större utsträckning till kommuner. Det är viktigt att du har tidigare erfarenhet av rörläggning och svetsning. Projekten är främst på södra sidan utav Stockholm.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Flerårig erfarenhet som anläggare/rörläggare
  • B-körkort

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är en lagspelare, du är social och trivs med att arbeta tätt med dina kollegor.

Vi erbjuder dig:

  • God gemenskap och gemensamma aktiviteter för att värna om lagandan
  • Trygga och återkommande kunder
  • Utbildningar och utvecklingsmöjligheter

I denna rekrytering samarbetar Frentab med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Oscar Thiele, Oscar.Thiele@jobway.se Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.Om företaget: Frentab Entreprenad kombinerar de korta beslutsvägarna och den familjära känslan i ett familjeföretag med tryggheten i en stabil koncern. Här gör man många roliga saker tillsammans för att värna om den starka lagandan.
Frentab Entreprenad utför både större och mindre entreprenadtjänster åt kommuner och företag. Företaget har en väl tilltagen och flexibel organisation som snabbt kan bemanna omfattande och komplicerade projekt. Frentab är idag en av de största aktörerna på marknaden i Nacka/Värmdö, men har även projekt i hela Stockholms-området.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer