Kliniksamordnare/klinikchef

Logotyp

Kliniksamordnare/klinikchef

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling? Som ledande inom oral hälsa jobbar vi varje dag för att alla skåningar ska hålla sig friska i munnen och vara stolta över sina leenden – hela livet.

Vi är Skånes största tandvårdsaktör. Därför har vi också stor kraft att utveckla framtidens tandvård. Vi satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Med Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi alla medarbetare kompetensutveckling under hela sin karriär. Sök tjänsten som

Kliniksamordnare/klinikchef

Vellinge, Höllviken och Skanör är tre trivsamma kliniker som ingår i en fusion med gemensam ledning. Nu välkomnar vi dig som vill bli en del av den här fusionens klinikledning som kliniksamordnare med placering i Skanör. Klinikerna har ett nära och utvecklande samarbete och hög delaktighet. Hos oss värdesätts möjligheter till ett brett kunskapsutbyte mellan kollegor. Kliniken i Skanör är belägen centralt i den pittoreska sydliga byn.

På klinikerna tar vi emot patienter i alla åldrar och erbjuder en bred tandvårdskompetens. Vår ambition är alltid patienten i fokus och hög servicenivå.

ARBETSUPPGIFTER

Som kliniksamordnare är du en del av klinikledningen och länken mellan klinikchefen och kollegorna på kliniken. Du ansvarar för den dagliga driften. Ditt uppdrag är brett och varierat och du förväntas vara såväl en inspiratör som en förebild. Vi är stolta över vår ledningsfilosofi och att vi leder värderingsstyrt genom att entusiasmera och motivera varandra. Klinikledningen driver och utvecklar verksamheten tillsammans med medarbetarna.

Du kommer att vara aktivt delaktig i planering, ledning och verksamhetsutveckling av kliniken.

I ditt dagliga arbete ingår bland annat:

• Produktionsplanering

• Schemaläggning

• Miljö- och vårdhygien 

• Personaladministration

• Fakturahantering.

Rollen förutsätter att du har odontologisk bakgrund då arbetsuppgifterna består delvis av kliniskt arbete. Meriterande är om du är tandsköterska. För oss är det värdefullt att ha en nära dialog med våra kollektivavtalsbärande parter och du kommer att vara en del av den lokala samverkansgruppen. 

KVALIFIKATIONER

För att lyckas i rollen tror vi att du har integritet, är modig i ditt ledarskap och att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Ett bra ledarskap kräver både struktur och kultur och som kliniksamordnare kommer du att agera som en förebild i många olika sammanhang där båda delarna behövs.

Du som söker har goda kunskaper i svenska språket, såväl i tal som skrift, samt goda IT-kunskaper. Du är van användare av Office-paket och journalsystem. Det är en självklarhet för oss att du är en duktig organisatör och en noggrann administratör. Har du tidigare arbetat i en liknande yrkesroll är det en fördel.

Vill du vara med och jobba för leenden? Vi ser fram emot din ansökan!

Folktandvården Skåne är ett av Sveriges tio största hälsoföretag med över en miljon besök varje år. Vi är ett bolag, helägt av Region Skåne med närmare 1 500 anställda. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och består av 69 kliniker för allmän- och specialisttandvård. Våra dörrar är öppna för alla skåningar oavsett behov.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert